Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Ο Σάκης Ρουβάς δεν είναι κανένας φάλτσος, είναι υπέρ του ότι τραγούδησε το “Άξιον Εστί”»

Μαργαρίτα Θεοδωράκη: «Ο Σάκης Ρουβάς δεν είναι κανένας φάλτσος, είναι υπέρ του ότι τραγούδησε το "Άξιον Εστί"»

Στην κάμερα της εκπομπής “Το Πρωινό”, μίλησε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη.

Η κόρη του Μίκη Θεοδωράκη, μεταξύ άλλων ρωτήθηκε για τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ημέρες με τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα για τον Σάκη Ρουβά, ενώ αποκάλυψε πως το καλοκαίρι ετοιμάζεται μια συναυλία προς τιμήν του πατέρα της.

«Δεν ήμουν παρούσα όταν ο Σάκης Ρουβάς τραγούδησε το “Άξιον Εστί”, αλλά όσοι καταπιάνονται με ειλικρίνεια σεβασμό και αγάπη για το έργο του πατέρα μου, είναι άξιοι. Ο Ρουβάς δεν είναι κανένας φάλτσος.

Το γεγονός ότι δέχτηκε να τραγουδήσει ένα σοβαρό τραγούδι είναι υπέρ του. Οι πάντες πρέπει να τραγουδάνε Μίκη Θεοδωράκη, η μουσική του πατέρα μου κάνει καλό στην υγεία, αυτό είναι το σλόγκαν μου», είπε η Μαργαρίτα Θεοδωράκη και συμπλήρωσε:

«Το καλοκαίρι έχουμε σκεφτεί να κάνουμε μια συναυλία και θα τραγουδήσουν και κάποιοι γνωστοί. Ο κύριος Νταλάρας δεν νομίζω να έρθει. Είναι φίλος μου, έχουμε συνεργαστεί άπειρες φορές, έρχεται πάντα αφιλοκερδώς, έχει υποστηρίξει πολλές φορές την ορχήστρα. Έχει μεγαλώσει, έχει πολλές υποχρεώσεις είναι ακούραστος και σπουδαίος».