Χρήστος Φερεντίνος για Μάνο Παπαγιάννη: «Σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε ούτε μία τυπική συγγνώμη»

Χρήστος Φερεντίνος για Μάνο Παπαγιάννη: «Σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε ούτε μία τυπική συγγνώμη»

Μετά το τέλος της δικαστικής διαμάχης της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη, ο Χρήστος Φερεντίνος μίλησε στην εκπομπή Open Weekend.

Ο παρουσιαστής και πρώην σύζυγος της ηθοποιού, δήλωσε ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου, ενώ ανέφερε πως ο Μάνος Παπαγιάννης δεν ζήτησε ποτέ συγγνώμη.

«Είμαι ικανοποιημένος από την απόφαση του δικαστηρίου. Εγώ δεν ήμουν στο δικαστήριο. Είπα ότι κάποιοι άνθρωποι του χώρου που θα μπορούσαν τότε να έχουν πάρει θέση, δεν το έκαναν αυτό, όπως το έκαναν αργότερα όταν έσκασε όλο το κίνημα metoo. Αυτό συμβαίνει σε πολλά πράγματα. Είναι θέμα timing, αν θέλεις.

Αλλά το θέμα της Σοφίας ήταν ξεκάθαρο, μια γυναίκα που δέχτηκε επίθεση από έναν συνάδελφό της, βίαιη συμπεριφορά, μπροστά στα μάτια άλλων, πήγε και το κατήγγειλε κατευθείαν, πήγε στο νοσοκομείο. Δεν υπάρχει κάτι πιο ξεκάθαρο. Όταν συμβαίνει κάτι, καλό είναι να το καταγγέλλουμε και να μην το αφήνουμε έτσι.

Η δύναμη της συγγνώμης είναι πολύ μεγάλο πράγμα, χτίζει γέφυρες. Αρκεί να είναι και ειλικρινής. Αλλά σε αυτή την περίπτωση δεν υπήρξε ούτε μία τυπική συγγνώμη, ούτε ειλικρινής βέβαια. Καλό είναι να λέμε συγγνώμη και να μαθαίνουμε μέσα από αυτή» τόνισε ο Χρήστος Φερεντίνος.