Η εξομολόγησή της Drew Barrymore για τη σεξουαλική της ζωή: «Έχω δοκιμάσει τα πάντα, γι’ αυτό είμαι τόσο…»

Η εξομολόγησή της Drew Barrymore για τη σεξουαλική της ζωή: «Έχω δοκιμάσει τα πάντα, γι' αυτό είμαι τόσο...»

Η Drew Barrymore που έχει αποδείξει πολλές φορές πως δεν διστάζει να μιλήσει για το σεξ, μέσα από το podcast της «Drew’s News», έκανε ακόμα μια αποκάλυψη στο σχετικά με όσα έχει κάνει στο κρεβάτι της.

«Ποτέ δεν θα το πω, είναι μόνο για εμένα» αστειεύτηκε η ηθοποιός και παρουσιάστρια και μίλησε με τον φιλοξενούμενό της Ross Mathews για την τολμηρή σεξουαλική της ιστορία, λέγοντας με απόλυτη ειλικρίνεια: «Μπορώ να καταλάβω συγκεκριμένα kinky πράματα. Κοίτα, τα έχω δοκιμάσει όλα, έχω κάνει τα πάντα, γι’ αυτό είμαι τόσο βαρετή τώρα».

«Άκου, έχω δοκιμάσει τα πάντα. Έχω κάνει τα πάντα. Ίσως για αυτό είμαι τόσο βαρετή τώρα», συμπλήρωσε η Barrymore και διευκρίνισε πως δεν είναι σίγουρη ότι της άρεσαν όλα όσα έκανε, όμως ήθελε να πειραματιστεί, ξηγώντας: «Ήθελα απλώς να προσπαθήσω. Σήμερα δεν θα έλεγα ναι σε όλα».

Μάλιστα, όπως στη συνέχεια η Drew Barrymore είπε : «Αυτές οι “καυτές” μέρες έχουν περάσει προ πολλούς. Όταν ήμουν νεότερη, είχα όλη την ενέργεια του κόσμου. Τώρα όχι».

«Είμαι κάποια που έχει αφοσιωθεί έντονα στο να φροντίσω πώς τα νέα κορίτσια, οι κόρες μου και εγώ η ίδια ως γυναίκα υποτίθεται ότι λειτουργούμε σ’ αυτόν τον κόσμο» πρόσθεσε αναφερόμενη στις κόρες της, Olive, 10 ετών και Frankie, 8 ετών.

Ωστόσο, η Drew Barrymore μέσα από το talk show της “The Drew Barrymore Show”, δηλώσει πως δεν είναι πλέον, άνθρωπος που αποζητά το σεξ, ενώ αποκάλυψε πως δεν έχει βρεθεί στο κρεβάτι με κάποιον άνδρα από το 2016. Ενώ θα μπορούσε να συνεχίσει έτσι, χωρίς να τη νοιάζει.

«Δεν είμαι ένας άνθρωπος που χρειάζεται το σεξ και πρέπει να βγει εκεί έξω και να ασχολούμαι με ανθρώπους σε αυτό το επίπεδο» αποκάλυψε σε ανάρτησή της στο blog της “drewbarrymoreblog.com”.

Ενώ στο παρελθόν είχε μπει σε λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, αποκαλύπτοντας ακόμα και τι φωτισμό προτιμά, όταν βρίσκεται σεξουαλικά με κάποιον.

«Δεν μου αρέσουν τα έντονα φώτα. Προτιμώ τον απαλό ή φυσικό φωτισμό, όταν βρισκόμαστε σε εσωτερικούς χώρους. Νομίζω βέβαια, ότι στο αμάξι είναι το καλύτερο», είχε δηλώσει η Barrymore.