Όσα είπε ο Στηβ Μιλάτος για την παραπομπή του σε δίκη για βιασμό

Όσα είπε ο Στηβ Μιλάτος για την παραπομπή του σε δίκη για βιασμό

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend» και την Ελένη Τσολάκη, παραχώρησε ο Στηβ Μιλάτος.

Το μοντέλο μεταξύ άλλων δήλωσε πως δεν αγχώνεται για κάτι, αλλά και το ότι δεν επιχείρησε να επικοινωνήσει με την 21χρονη που τον κατήγγειλε.

«Είναι μια δύσκολη και περίεργη μέρα για μένα, αλλά δεν αγχώνομαι για κάτι. Ναι, εξεπλάγην από το αποτέλεσμα, αλλά έχω εμπιστοσύνη στην ελληνική δικαιοσύνη και στον δικηγόρο μου. Δε θέλω να πω πολλά πράγματα. Υπομονή και θα δείξει.

Ενημερώθηκα από τον δικηγόρο μου ότι παραπέμπομαι σε δίκη, περιμένουμε την ημερομηνία. Το πρώτο άτομο που ενημέρωσα για την εξέλιξη της υπόθεσης ήταν η μητέρα μου. Δεν έχω μιλήσει με την κοπέλα που με έχει καταγγείλει. Δεν υπάρχει κάποιος λόγος.

Άλλαξε η καθημερινότητά μου και η ζωή μου, αλλά δεν θα βουλιάξω. Δέχτηκα μερικά άσχημα μηνύματα στα social μετά την καταγγελία, αλλά δε θα δώσω βάση. Εγώ είμαι καλά με τον εαυτό μου, η μητέρα μου με αγαπάει και οι φίλοι μου ξέρουν τι είμαι. Δε ξέρω αν είμαι ερωτευμένος, δε βάζω ταμπέλα. Υπάρχει μια κοπέλα στη ζωή μου αυτή τη στιγμή και με στηρίζει και αυτή και οι φίλοι μου» δήλωσε ο Στηβ Μιλάτος.