Χάρης Σώζος: «Εγώ την πρώτη Κυριακή ψήφισα Κασσελάκη» | Η ατάκα για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελένη Μενεγάκη

Χάρης Σώζος: «Εγώ την πρώτη Κυριακή ψήφισα Κασσελάκη» | Η ατάκα για τον ΣΥΡΙΖΑ και την Ελένη Μενεγάκη

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Χάρης Σώζος.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και αποκάλυψε ότι ψήφισε τον Στέφανο Κασσελάκη.

«Κατέβηκα δημοτικός σύμβουλος το 2014. Είχα και τώρα προτάσεις και το ’19 από όλους τους χώρους αλλά είπα ότι δεν θέλω. Δεν μου πάει όλη αυτή η διαδικασία, είναι πολλά πράγματα. Η διαχείριση της εξουσίας αλλοιώνει τους ανθρώπους. Είναι μεγάλη κούραση και μεγάλη ευθύνη πλήρους απασχόλησης. Δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο, εγώ δεν πέρασα καλά. Ήμουν και σε ένα τηλεοπτικό τρέιλερ του ΣΥΡΙΖΑ. Είμαι αριστερός και όταν μου ζήτησαν να κάνω ένα σποτάκι είπα με μεγάλη χαρά» είπε ο Χάρης Σώζος.

Ενώ όταν στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον Στέφανο Κασσελάκη, ο ηθοποιός ανέφερε: «Αυτό είναι μεγάλη ιστορία. Νομίζω ότι βάλαμε τον αραμπά μπροστά από το άλογο και το γαϊδούρι. Νομίζω ότι έπρεπε να γίνει πρώτα το συνέδριο και μετά να εκλέξουμε αρχηγό. Μέσα σε 2 μήνες να έρθει κάποιος άγνωστος και να γίνει αρχηγός ενός κόμματος… κάτι δεν μου άρεσε.

Εγώ την πρώτη Κυριακή ψήφισα Κασσελάκη, γιατί έλεγα να ταρακουνηθεί λίγο το σύστημα. Δε φανταζόμουν ότι θα βγει πρώτος και θα βγει τη δεύτερη Κυριακή. Είπα πως τη δεύτερη Κυριακή θα ψήφιζα Αχτσιόγλου. Το πράγμα δεν πήγαινε καλά. Νομίζω ότι δε βλέπουν την πραγματικότητα. Μου έλεγαν ότι έβγαιναν τα γκάλοπ και δεν τα έλεγαν στον Τσίπρα για να μην τον στεναχωρούν. Δεν έχουν σωστή πληροφόρηση, δεν ακούνε τον κόσμο. Εγώ χαριτολογώντας λέω ότι και τη Μενεγάκη να έβαζαν υποψήφια, θα έβγαινε πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ».