Λάκης Λαζόπουλος: Ο διάλογος για την κόντρα με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το σχόλιο για τον Στέφανο Κασσελάκη

Λάκης-Λαζόπουλος-Γρηγόρης-Αρναούτογλου-250x250.png

Καλεσμένος στην εκπομπή “The 2Night Show” του Γρηγόρη Αρναούτογλου, βρέθηκε ο Λάκης Λαζόπουλος.

Μάλιστα, οι δυο παρουσιαστές τα πρώτα λεπτά της συζήτησης είχαν έναν ενδιαφέρον διάλογο, με αφορμή την κόντρα που είχαν στο παρελθόν.

«Λάκη μου γλυκέ καλώς ήρθες. Δεν περίμενα να λέω “Λάκη μου γλυκέ” αλλά μου αρέσει. Είδες πως περνάν τα χρόνια; Πιστεύεις ότι περνώντας τα χρόνια ηρεμούν οι ψυχές;», είπε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το Λάκη Λαζόπουλο να του απαντά: «Ηρεμούν οι ψυχές και καταλαβαίνουν κιόλας! Γίνονται και ατυχήματα αλλά θες χρόνο να διαπιστώσεις τι γίνεται».

«Για να καταλάβει ο κόσμος, πάντα ήμουν ένας μικρός του στόχος για πολλούς λόγους. Εμένα με πείραζαν πολλά πράγματα, πέρασε ο καιρός, ήρθαμε πιο κοντά. Ο χρόνος τα γιατρεύει και πρέπει να είναι και καλοδιάθετοι οι άνθρωποι» πρόσθεσε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και είπε ο Λάκης Λαζόπουλος: «Βεβαίως! Χωρίς καλή διάθεση και από τους δύο ανθρώπους δεν γίνεται τίποτα».

Επίσης ο Λάκης Λαζόπουλος σχολίασε τις πολιτικές εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ και την εκλογή του Στέφανου Κασσελάκη.

«Ο Κασσελάκης δεν έχει καμία ιδεολογία. Ψηφίστηκε γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν ένα πεθαμένο κόμμα και ο Κασσελάκης το ζωντάνεψε λίγο, έφερε έναν ξένο αέρα. Είναι λίγο “η θεία από το Σικάγο”. Σε σχέση με αυτό που είχε μπαγιατέψει ήταν κάτι καλύτερο και είναι κάτι καλύτερο σε επίπεδο ζωντάνιας. Δεν ξέρεις, έτσι όπως αλλάζει η εποχή, που θα βρεθεί ιδεολογικά» σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος.