Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Ο γιος μου δεν μου είπε ότι θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, με…»

Αργύρης Παπαργυρόπουλος: «Ο γιος μου δεν μου είπε ότι θα είναι υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ, με...»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Το Πρωινό», βρέθηκε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

Ο επιχειρηματίας μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση του γιου του, Νάσου να κατέβει υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μου το είπε ο Νάσος Παπαργυρόπουλος ότι θα βάλει υποψηφιότητα. Με πήρε ένας φίλος μου και με ρώτησε αν ο γιος μου βάζει υποψηφιότητα. Νόμιζα ότι μου κάνει πλάκα και του κλείνω το τηλέφωνο. Μετά βλέπω κλήση από τον γιο μου και με ρώτησε αν έμαθα τα νέα. Δεν το περίμενα. Ήταν σε μία αναζήτηση ο Νάσος. Τελικά κάτι δεν πήγαινε καλά με την καλλιτεχνία που διάλεξε. Πριν καιρό μου είχαν προτείνει αν μπορεί να βάλει υποψηφιότητα ο Νάσος στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης», ανέφερε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Τότε ο Νάσος ήταν αρνητικός και μου έλεγε ότι δεν το βλέπει. Του είπα ότι αν ασχοληθεί με την πολιτική δεν θα το δει ως επάγγελμα. Μετά του είπα ότι αν αποφασίσει να μπει την πολιτική, εγώ είμαι μαζί του για ό,τι αποφασίσει. Εγώ ξέρεις ότι είμαι αντίθετος με τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά τι Κασσελάκης, τι Μητσοτάκης, εδώ πέφτεις κατευθείαν στην πραγματικότητα με τον Κασσελάκη. Δεν μου άρεσαν αυτά που έκανε ο Κασσελάκης και έτσι όπως είναι, ήμουν κατά. Όχι με τον γάμο των ομοφυλοφίλων, θα πάω και εγώ να γελάσω. Είμαι κατά των παιδιών και με τις παρουσίες και με τις υπερβολές αυτές και τα ντυσίματα τα παρδαλά. Ε, με αυτά είμαι κατά, δεν τα θέλω, δεν έχω γνωρίσει τον Κασσελάκη από κοντά», εξήγησε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

«Με τις αδερφές ήμουν από τον καιρό… Ναι, με τους ομοφυλόφιλους, το ίδιο είναι, μου ξέφυγε, συγγνώμη, δεν έχω καμία αντίρρηση. Έχω πολλούς φίλους αξιοπρεπείς, ικανούς, οι οποίοι έχουν μία μαγκιά καλύτερη και δυνατότερη από αυτήν που έχουν οι δήθεν μάγκες, δεν έχω καμία αντίρρηση με αυτούς», πρόσθεσε ο Αργύρης Παπαργυρόπουλος.

https://youtu.be/pD1zLK43fqM