Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη: «Τον θεωρώ τον επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας»

Δημήτρης Παπανώτας για Στέφανο Κασσελάκη: «Τον θεωρώ τον επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας»

Με νέα του ανάρτηση στον λογαριασμό του στο instagram, ο Δημήτρης Παπανώτας ξεκαθάρισε τις απόψεις του για τον Στέφανο Κασσελάκη, μετά τη διαγραφή του από το ευρωψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

Μάλιστα, όπως τονίζει ο δημοσιογράφος, η εκτίμηση στο πρόσωπο του Πρόεδρου του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει, καθώς ο ίδιος τον θεωρεί τον επόμενο πρωθυπουργό της χώρας.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Δημήτρη Παπανώτα

«Τον Στέφανο Κασσελάκη τον στήριξα από την πρώτη στιγμή που εμφανίστηκε στον πολιτικό μας βίο και εξακολουθώ να τον εκτιμώ σαν άνθρωπο και σαν πολιτική οντότητα.

Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι τον θεωρώ τον επόμενο Πρωθυπουργό της χώρας και σε καμία περίπτωση μια μικρή δική μου περιπέτεια δε θα άλλαζε αυτή μου την πεποίθηση. Λάθη κάνουν όλοι οι πολιτικοί και η λάθος ( ίσως) κρίση του για μένα, δεν ρίχνει το πολιτικό του ύψος. Αυτά για να ξεκαθαρίσουμε τα πράγματα. Αν τη στιγμή της κρίσης και σε συζήτηση με ένα σύντροφο είπα μία κουβέντα παραπάνω, είναι από την ένταση της στιγμής κι όχι πολιτική τοποθέτηση.

Τις τοποθετήσεις μου τις κάνω ως πόστ κι όχι σε προσωπικές συζητήσεις. Σας ευχαριστώ όλους και παρακαλώ το θέμα να τελειώνει και να πάμε παρακάτω. Στα ουσιαστικά προβλήματα της χώρας για τον διάλογο επί των οποίων παραχωρώ την θέση μου σε όλους εσάς».