Μαριάννα Τουμασάτου: «Θα πήγαινα στον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, δεν έχω καταλάβει την πολιτική γραμμή του Κασσελάκη»

Μαριάννα Τουμασάτου: «Θα πήγαινα στον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα, δεν έχω καταλάβει την πολιτική γραμμή του Κασσελάκη»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Χαμογέλα και Πάλι” με τη Σίσσυ Χρηστίδου, βρέθηκε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για την πολιτική, την κόρη της, αλλά και για την θεατρική παράσταση “Το μπουφάν της Χάρλεϋ ή πάλι καλά” που πρωταγωνιστεί.

«Αυτός ο ρόλος είναι ένα αριστούργημα. Το είχα μεγάλο μεράκι να κάνω αυτόν τον ρόλο από τότε που το είχα δει. Μου είχε «μείνει». Ξεκινάει με την συνθήκη, που ο γιος της μάνας αυτής πάει φαντάρος στους Εύζωνες. Και πήγε η μάνα εκεί που δεν μπορούσε εκείνος να μιλήσει ή να κουνηθεί κι ξεκινά έναν μονόλογο. Μετά γίνεται μία μεγάλη ανατροπή. Είμαι ευτυχισμένη. Ο Αλέξανδρος Σταύρου το έχει ξανασκηνοθετήσει και πέρασαν λίγα χρόνια μέχρι να ξαναγίνει. Έχει πέτυχει σκηνοθετικά να βλέπουμε τις αναμνήσεις της ηρωίδας», είπε η Μαριάννα Τουμασάτου.

Όσο για την κόρη της, η Μαριάννα Τουμασάτου είπε: «Η κόρη μου έχει κλείσει τα 13. Είμαι πολύ φλύαρη τα λέω όλα στην κόρη μου, με ακούει υπομονετικά ακόμη. Έχει κοινά ο ρόλος μου με την ζωή μου, αλλά είναι διαφορετικό μία μάνα ενός γιου και άλλη μιας κόρης. Θέλω να είμαι δίπλα στην κόρη μου, χωρίς να «ενοχλώ». Ήμασταν χθες στην Χαλκίδα οικογενειακά και είδα πολλά βλέμματα μεγάλων ανθρώπων που δεν έπρεπε να τα κοιτάνε με αυτόν τον τρόπο αυτής της ηλικίας τα παιδάκια. Έχει επιτραπεί ο κανιβαλισμός. Ακούμε όλα τα μουρλά, και μας παρουσιάζουν τα μουρλά ως «κανονικά». Όταν ακούω αυτά τα πράγματα με την 12χρονη θέλω να πάω να «σπάσω» το δικαστήριο. Αλλά δεν μπορώ να το κάνω γιατί υποκινώ βία. Ανακυκλώνουν τη βία, μας κάνουν να νιώθουμε βίαια συναισθήματα».

Ενώ για το αν έχει σκεφτεί να ασχοληθεί ενεργά με την πολιτική, η Μαριάννα Τουμασάτου αποκάλυψε: «Έχω σκεφτεί να ασχοληθώ με την πολιτική, είχα πλησιάσει κοντά, αλλά με αυτές τις συνθήκες δεν μπορώ. Θα πήγαινα στον ΣΥΡΙΖΑ του Τσίπρα. Δεν έχω καταλάβει την πολιτική γραμμή του Στέφανου Κασσελάκη και τον ίδιο ως πολιτικό πρόσωπο. Ακόμη και με τον Τσίπρα σε κάποια πράγματα διαφωνούσα. Έτυχε σε κάποιες συγκεντρώσεις να βρεθούμε, σαν πολιτικό πρόσωπο μου ενέπνεε εμπιστοσύνη. Πολλές φορές μου στέλνουν μηνύματα με υβριστική διάθεση. Είναι σαφές ότι είναι κομματικά και είναι κακόγουστα από όποιο κόμμα και αν είναι».