Βάσια Τριφύλλη για την περιπέτεια με τον καρκίνο: “Ο γιατρός μου είπε να ξεχάσω…”

Βάσια Τριφύλλη για την περιπέτεια με τον καρκίνο: “Ο γιατρός μου είπε να ξεχάσω...”

Καλεσμένη στην εκπομπή «Open Weekend» της Ελένης Τσολάκη, βρέθηκε η Βάσια Τριφύλλη.

Η ηθοποιός με αφορμή τον θάνατο της Φώφης Γεννηματά αναφέρθηκε στην περιπέτεια που είχε με τον καρκίνο και στις δύσκολες στιγμές που βίωσε.

«Δεν είναι καλή η ζωή, όταν σε τρώει το άγχος, αν θα κάνεις μετάσταση. Δεν μπορώ την αναμονή κι όταν έχεις πάθει καρκίνο, ζεις με την αναμονή, πότε θα χτυπήσει ο μ@@@ς. Ζω ακόμα και τώρα με την αναμονή… Έχω έναν σεβασμό στην ασθένεια γιατί είναι σοβαρή αλλά είμαι εγώ και δεν με έχει δει καλά… Πρωτοδιαγνώστηκα στο peak της επιτυχίας μου, εδώ ήμασταν σε αυτό το στούντιο. Γυρίζαμε τους Αυθαίρετους. Ψηλάφησα στο στήθος ένα γρομπαλάκι και μου είπαν να πάω στον γιατρό, λόγω βεβαρημένου ιστορικού. Πήγα με τη σιγουριά ότι δεν έχω τίποτα και μου έπεσε ο καρκίνος στο κεφάλι» είπε η Βάσια Τριφύλλη και εξομολογήθηκε:

«Δεν πήρα τηλέφωνο κανένα, μουγκάθηκα, λάλησα. Δεν το περίμενα! Σκέφτηκα τι προλαβαίνω να κάνω, πριν πεθάνω. Εξ’ ολοκλήρου πίστεψα ότι θα πεθάνω. Έπεσε επάνω μου κεραυνός. Ο καρκίνος και τα παιδιά είναι απαγορευμένη ιστορία. Ο γιατρός μού είπε να ξεχάσω ότι θα κάνω παιδί».