Βάσια Τριφύλλη: «Την ιστορία του καρκίνου τη θυμάμαι ροζ, δεν έχει έρθει ακόμα η δύσκολη στιγμή της ζωής μου»

Βάσια Τριφύλλη: «Την ιστορία του καρκίνου τη θυμάμαι ροζ, δεν έχει έρθει ακόμα η δύσκολη στιγμή της ζωής μου»

Καλεσμένη στην εκπομπή “Δύο στις 10”, βρέθηκε η Βάσια Τριφύλλη.

Η ηθοποιός μεταξύ άλλων μίλησε για τις έντονες στιγμές της ζωής της, την περίοδο όπου νόσησε από καρκίνο, αλλά και την εποχή των μεγάλων επιτυχιών στην τηλεόραση.

Μάλιστα, η Βάσια Τριφύλλη τόνισε πως η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής της δεν έχει έρθει ακόμα, ενώ κατάφερε να ξεπεράσει με ψυχραιμία τη μάχη που έδωσε για να επανέλθει στην υγεία της.

«Ευτυχώς η πιο δύσκολη στιγμή δεν έχει έρθει ακόμα στη ζωή μου. Την ιστορία του καρκίνου τη θυμάμαι ροζ, μια ροζ απόχρωση όλο το θέμα μου», είπε η Βάσια Τριφύλλη χωρίς να περνά σε λεπτομέρειες.

Ενώ σε άλλο μέρος της συνέντευξης, η Βάσια Τριφύλλη μίλησε για τις προτάσεις που είχε μετά την επιτυχία της στο «Ραντεβού στα τυφλά».

«Μου είχαν κάνει πρόταση για τον Πρωινό Καφέ και είπα όχι. Ήταν μια εποχή όπου κάθε Δευτέρα ο Πρωινός Καφές έβγαινε με άλλη παρουσιάστρια. Εγώ αισθάνθηκα νούμερο 38. Τι είναι αυτό το πράγμα λέω, συγκεντρωθείτε. Άδικο είχα; Έτσι ήταν…» είπε η Βάσια Τριφύλλη και πρόσθεσε:

«Μου έχει συμπεριφερθεί καλά η ζωή, όσο μου έχει επιτραπεί το να διαλέγω. Ό,τι δεν πήγε καλά, αναλαμβάνω πολύ την ευθύνη των πράξεων μου, είναι ελάττωμα αυτό αλλά το έχω».