Βαγγέλης Σερίφης: «Δεν έχω δει άλλον άνθρωπο να δέχεται τόσο κακοπροαίρετη κριτική όσο η Κατερίνα»

Βαγγέλης Σερίφης: «Δεν έχω δει άλλον άνθρωπο να δέχεται τόσο κακοπροαίρετη κριτική όσο η Κατερίνα»

Συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! και στον Νίκο Γεωργιάδη, παραχώρησαν η Κατερίνα Στικούδη και ο σύζυγος της Βαγγέλης Σερίφης.

O DJ μεταξύ άλλων τόνισε πως δεν υπάρχει άλλος άνθρωπος που να έχει δεχτεί τόσο κακοπροαίρετη κριτική, όπως η σύζυγός του.

Βαγγέλη, είσαι αυστηρός μαζί της;

Βαγγέλης: Όσο είναι και εκείνη μαζί μου. Είμαι ειλικρινής. Δεν χαϊδεύουμε αυτιά.

Κατερίνα: Δεν ήθελες όμως να πάω στο YFSF.

Βαγγέλης: Όταν ήρθε η πρόταση με τους κατάλληλους όρους, ήθελα. Από τότε που ξεκίνησα στα τέλη της δεκαετίας του ’80 δεν έχω δει άλλον άνθρωπο να δέχεται τόσο κακοπροαίρετη κριτική όσο η Κατερίνα. Κριτική χωρίς καλλιτεχνικά κριτήρια. Οι περισσότεροι άνθρωποι στον χώρο μας είναι μουσικά αναλφάβητοι. Μπερδεύουν το τσιφτετέλι με την ποπ και το τσάμικο με τη ροκ, συγχέουν τις έννοιες, τις νότες, δεν ξέρουν τι τους γίνεται. Οτιδήποτε τους ακούγεται διαφορετικό και δεν το καταλαβαίνουν, οποιονδήποτε σπάει μερικούς κώδικες, όπως ένα κορίτσι που προέρχεται από το μόντελινγκ, δεν θα τον δουν με καλό μάτι. Δεν καταλαβαίνουν ότι είναι πιο δύσκολο να πεις ένα ποπ από ένα λαϊκό τραγούδι.

Κατερίνα: Όταν έκανα ραπ το 2010, με αντιμετώπισαν σαν εξωγήινη. «Βρε Βαγγέλη, γιατί πρέπει να ραπάρουν μόνο άντρες;» του έλεγα. Φορούσα ανάποδα καπέλα, είχα μεγάλα νύχια και τώρα το κάνουν όλες.