Όσα είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη για το χωρισμό από τον πατέρα του γιου της και το νέο της σύντροφο

Όσα είπε η Φελίσια Τσαλαπάτη για το χωρισμό από τον πατέρα του γιου της και το νέο της σύντροφο

Συνέντευξη στο ένθετο Secret των Παραπολιτικών, παραχώρησε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Η ραδιοφωνική παραγωγός, μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον χωρισμό της, στον γιο της, αλλά και τον νέο της σύντροφο.

«Νομίζω ότι έχει συνηθίσει ο μικρός να είμαστε χωριστά γιατί μένουμε σε διαφορετικό σπίτι με τον πατέρα του από τότε που ήταν τριών μηνών, οπότε δεν έχει ζήσει τους γονείς στο ίδιο σπίτι. Ωστόσο έχουμε πολύ καλές σχέσεις.

Είχα διαβάσει πως τα χωρισμένα παιδιά έχουν πολύ άγχος να μην κάνουν μια διαλυμένη οικογένεια και τελικά είναι εκείνα που το “προκαταλαμβάνουν” από τον φόβο μην το πάθουν. Θεωρώ πως είμαι μια τέτοια περίπτωση και στον χωρισμό μου με στενοχώρησε αυτό πιο πολύ, ότι το παιδί μου δεν θα ζήσει την ενωμένη οικογένεια, όπως δεν την έζησα κι εγώ» ανέφερε η Φελίσια Τσαλαπάτη.

Ενώ σχετικά με τον σύντροφο της, Μάνο Κοψαχείλη, η Φελίσια Τσαλαπάτη εξομολογήθηκε: «Έχω καταφέρει πια με κόπο και απώλειες να έχω συγκεντρώσει ανθρώπους στη ζωή μου που με αγαπάνε πολύ, οπότε δεν δέχομαι σχόλια που θα με πληγώσουν, αφού η κριτική είναι μόνο καλοπροαίρετη. Και ο άνθρωπός μου λέει τη γνώμη του, αλλά για το καλό μου και μόνο. Συνήθως τα βλέπει όλα καλά (γέλια).

Έχω δεχτεί πρόταση γάμου – όχι από τον πατέρα του παιδιού μου. Θα μπορούσα να παντρευτώ, αλλά για εμένα ο γάμος είναι κάτι πολύ αγχωτικό. Αν παντρευτώ θέλω μόνο την ουσία, όχι το τριγύρω. Επίσης, αν δεν είσαι φουλ ερωτευμένος, μην το κάνεις. Ούτε αν είσαι έγκυος να το κάνεις. Εγώ, αν το έκανα ποτέ, θα ήταν πάνω στην τρέλα και στα μέλια, όχι επειδή μπορεί να ήμουν 10 χρόνια με κάποιον».