Τζούλια Νόβα: «Στις διακοπές πάνω στη βιασύνη μας, κλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας μέσα στο αυτοκίνητο»

Τζούλια Νόβα: «Στις διακοπές πάνω στη βιασύνη μας, κλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας μέσα στο αυτοκίνητο»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», παραχώρησε η Τζούλια Νόβα και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη γέννηση της κόρης της, την προσωπική της ζωή, αλλά και τη δολοφονία της θείας της, 13 χρόνια πριν.

«Όταν έγινα μανούλα έχασα τη μιλιά μου κι έκλαιγα όταν πήρα αγκαλιά την κόρη μου. Με αγχώνει κάτι που έπαθα στις διακοπές και που δεν θέλω να το πάθει καμία μανούλα. Όταν φεύγαμε από τις διακοπές, πάνω στη βιασύνη μας, κλειδώσαμε κατά λάθος την κόρη μας μέσα στο αυτοκίνητο. Αναγκάστηκα και έσπασα το τζάμι για να την απεγκλωβίσω», είπε η Τζούλια Νόβα.

Ενώ για τη σχέση με τον πατέρα της και το πρώτο της αγόρι, η Τζούλια Νόβα τόνισε: «Εφόσον ο πατέρας μου απουσίαζε από τα 7-8 μου, δεν μου λείπει, δεν τον αισθάνομαι σαν μπαμπά. Στα 14 μου, η μητέρα του φίλου μου που ήταν Έλληνας, θεωρούσε ότι επειδή ήμουν ξένη, ήμουν και ελευθέρων ηθών κι ας ήμουν μωράκι ακόμα, ήταν το πρώτο μου αγόρι.

Συναντιόμασταν στο σχολείο, χεράκι χεράκι, φιλάκι… Είχα πέραση στα αγοράκια, αλλά εγώ θεωρούσα ότι ήμουν ασχημόπαπο. Το πρώτο μου αγόρι μου, για να μη με χάσει, μου έλεγε πως είμαι άσχημη και ότι δεν θα με αγαπήσει άλλος».

Τέλος, η Τζούλια Νόβα αναφέρθηκε στη δολοφονία της θείας της: «Μου λείπει η θεία μου, τη χάσαμε πριν από 13 χρόνια. Μπήκε ένα παιδί στο σπίτι της και την σκότωσε. Δεν το ξεπέρασα ποτέ. Ήταν το βασικό μου στήριγμα, μου λείπει πάρα πολύ».