Σάββας Σαλίπας: Όσα είπε ο Γιαννάκης από το “Ευτυχισμένοι μαζί” για την συμμετοχή του στη σειρά του Mega

Σάββας Σαλίπας: Όσα είπε ο Γιαννάκης από το “Ευτυχισμένοι μαζί” για την συμμετοχή του στη σειρά του Mega

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη», παραχώρησε ο Σάββας Σαλίπας.

Ο ηθοποιός που αγαπήθηκε από το ευρύ κοινό για τον ρόλο του “Γιαννάκη” στη σειρά “Ευτυχισμένοι μαζί” του Mega, μίλησε για τη ζωή του σήμερα.

«Όποιος με αναγνωρίζει τώρα τελευταία είναι λόγω του Tik Tok. Κάνω πρακτική και παίρνω το πτυχίο μου στις ναυτιλιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πειραιά. Δουλεύω ως διανομέας και σύντομα θα πάω στρατό. Αν προκύψει ξανά κάποια ευκαιρία στην υποκριτική, είμαι ανοιχτός», είπε ο Σάββας Σαλίπας και συνέχισε για τον ρόλο του Γιαννάκη:

«Είχα μπει σε ένα πρακτορείο όταν ήμουν δυο χρόνων, έκανα φωτογραφίσεις και διαφημίσεις. Το 2005 έπαιξα στην Επίδαυρο και μετά ήρθε το casting για το “Ευτυχισμένοι μαζί”. Επιλέχθηκα ανάμεσα σε 1.000 παιδιά. Πήγαινα στο σχολείο, σχολούσα και τα μαθήματά μου τα έκανα στα γυρίσματα. Με είχαν όλοι σαν παιδί τους, παίζαμε και με βοηθούσαν με τον ρόλο. Είχα αλλάξει τα λόγια σε μια σκηνή και ο Γιάννης Μπέζος είπε να κρατήσουμε τη σκηνή έτσι… Πριν πάω στη σειρά, είχα πάει σε ψυχολόγο για να διαχειριστώ την αναγνωρισιμότητα που θα είχα. Από το “Ευτυχισμένοι μαζί” θυμάμαι την σκηνή που είχαμε ντυθεί όλα τα αγόρια με μαύρα ρούχα».