Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Αν δεν κάναμε κάποια stories, θα έκανε 8% – Πληρώστε με για να λέτε το όνομά μου»

Τριαντάφυλλος για Survivor All Star: «Αν δεν κάναμε κάποια stories, θα έκανε 8% – Πληρώστε με για να λέτε το όνομά μου»

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», μίλησε ο Τριαντάφυλλος.

Ο τραγουδιστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο Survivor All Star και υποστήριξε ότι πρέπει να τον πληρώσουν για να αναφέρεται το όνομά του στον φετινό κύκλο.

«Προσπαθώ κι εγώ, επειδή το Survivor το αγαπώ και θέλω να το βοηθήσω, αν δεν κάναμε κάποια stories 3-4 άτομα, θα έκανε 8%. Τώρα κάνει 14-15%, το βοηθήσαμε λίγο. Δεν έχω μετανιώσει καθόλου που δεν πήγα φέτος» ανέφερε ο Τριαντάφυλλος.

Όσο για την αποβολή του Ηλία Γκότση και του Γιώργου Πιλίδη, ο τραγουδιστής δήλωσε: «Τα παιδιά από τη στιγμή που μπορούν να βρουν φαγητό να φάνε ή να πάρουν τηλέφωνο, δεν φταίνε σε τίποτα. Η παραγωγή έπρεπε ή να μαντρώσει κάτι γύρω γύρω, ή αντί για 2-3 σεκιούριτι, να υπάρχουν 100» και πρόσθεσε για τον Σπύρο Μαρτίκα:

«Τελικά έχω γίνει η κατίνα του Survivor. Όταν υπάρχει ένα παιδί 7 χρονών και του λένε τα άλλα παιδάκια, “γιατί ο μπαμπάς σου είναι άρρωστος;” εκεί τρελαίνομαι και μου γυρνάει το μάτι. Θα τον φάω ζωντανό. Δηλαδή Μαρτικάκο εκεί τρελάθηκα! Δεν το λες, πες κάτι άλλο! Δηλαδή τι άλλο; Άρρωστος είσαι και φαίνεσαι».

«Τον βάζει ο αρχισυντάκτης να πει για μένα, επειδή εγώ επέλεξα να μην πάω, και να με τρολάρουν συνέχεια. Έχω παιχτεί 100 φορές και δεν είμαι εκεί. Πληρώστε με και λέτε μετά το όνομά μου. Και βάλτε και παλιά στιγμιότυπα» κατέληξε ο Τριαντάφυλλος.