Ανθή Βούλγαρη: «Ένας διεστραμμένος γείτονας μου έκλεβε τα εσώρουχα. Είναι…»

Ανθή Βούλγαρη: «Ένας διεστραμμένος γείτονας μου έκλεβε τα εσώρουχα. Είναι...»

Η Ανθή Βούλγαρη μέσα από την εκπομπή “Κοινωνία Ώρα Mega”, περιέγραψε στους συνεργάτες της και στους τηλεθεατές μια δική της ιστορία.

Συγκεκριμένα με αφορμή μια περίεργη… κλοπή που συνέβη, η δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην περίοδο που είχε πρωτοέρθει στην Αθήνα και έμενε σε ένα ισόγειο διαμέρισμα στη Βούλα.

«Μη γελάς, το έχω πάθει κι εγώ αυτό. Όταν πρωτοήρθα στην Αθήνα έμενα σε ένα ισόγειο στη Βούλα. Ήταν ο κοινόχρηστος διάδρομος και το δικό μου το βεραντάκι. Πού να απλώσω η γυναίκα τις κάλτσες και τα εσώρουχα; Άρχισα να παρατηρώ ότι κάτι γίνεται. Λέω εγώ “πάει, χάθηκαν οι κάλτσες. Δεν φημίζομαι και για τη νοικοκυροσύνη μου”. Μόνη μου εδώ στην Αθήνα πρώτη χρονιά με είχε πάει τρεις και μία, καταλαβαίνεις.

Παίρνω τηλέφωνο την αστυνομία, λέω “γεια σας, μου κλέβουν τα εσώρουχα”. Έστειλαν οι άνθρωποι περιπολικό να δουν τι γίνεται. Τελικά μου τα έκλεβε ένας γείτονας κι εμένα. Είναι φρικτή εμπειρία, σοκαριστικό, γιατί δεν ξέρεις τι γίνεται. Έμενα σε 40 τ.μ. Ο άλλος γιατί πάει να βάλει χέρι στην περιουσία σου. Ήταν διεστραμμένη κλοπή», είπε η Ανθή Βούλγαρη.