Το μήνυμα του Χρήστου Μάστορα στον Γιώργο Λιάγκα για το επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται

Το μήνυμα του Χρήστου Μάστορα στον Γιώργο Λιάγκα για το επεισόδιο στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται

Όπως φαίνεται σε βίντεο που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο, ο Χρήστος Μάστορας έγινε έξαλλος με θαμώνα του μαγαζιού και μάλιστα καταφέρθηκε λεκτικά εναντίον του.

Ωστόσο, ο Γιώργος Λιάγκας μέσα από την εκπομπή “Το Πρωινό” αποκάλυψε την επικοινωνία που είχε με τον τραγουδιστή μέσω μηνυμάτων.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε ο παρουσιαστής, την βραδιά που έγινε ο καυγάς διασκέδασε και ο ίδιος στο μαγαζί. Ωστόσο, δεν ήταν μπροστά στο περιστατικό.

«Δεν έγινε με μένα ο καυγάς. Έγινε αφού έφυγα. Και με τη Δέσποινα Βανδή είμαι πολύ φίλος και με τον Χρήστο Μάστορα είμαστε φίλοι και το πρωί ανταλλάξαμε μηνύματα γιατί ανέβηκα στο καμαρίνι χαιρέτησα τη Δέσποινα και δεν πρόλαβα να ανέβω να χαιρετήσω τον Χρήστο. Του στέλνω το πρωί ένα μήνυμα και του λέω “Χρήστο συγγνώμη που δεν ανέβηκα”. Μου λέει “φίλε όλα καλά. Άσε τι να σου πω. Την ώρα που έφυγες έγινε και ένας καυγάς και δεν μπορώ να συγκρατήσω τα νεύρα μου”. Του είπα “δεν πειράζει γι’ αυτό σε αγαπάει ο κόσμος γιατί είσαι ειλικρινής”», είπε ο Γιώργος Λιάγκας και πρόσθεσε:

«Δικαιολογημένα. Αν βλέπεις να την πέφτουν στη σύντροφό σου εκνευρίζεσαι. Ο ίδιος πάντως μου έγραψε το πρωί ότι στεναχωρήθηκε πάρα πολύ με ότι έγινε. Δεν μου είπε τι έγινε, δεν μου εξήγησε. Μου λέει “έγινε κάτι και στεναχωρήθηκα πάρα πολύ και χαλάστηκε και ο κόσμος και ζητώ συγγνώμη γιατί εγώ είμαι διασκεδαστής”».