Κώστας Κοκκινάκης: «Δεν μπορώ να τους ακούω να κλαψουρίζουν ότι πεινάνε»

Κώστας Κοκκινάκης: «Δεν μπορώ να τους ακούω να κλαψουρίζουν ότι πεινάνε»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», βρέθηκε ο Κώστας Κοκκινάκης.

Ο πολίστας μεταξύ άλλων σχολίασε το Survivor All Star.

«Δεν μου έγινε πρόταση αλλά και να μου έκαναν δεν θα μπορούσα τώρα. Παίζω στην ΑΕΚ, έχω υποχρεώσεις, οπότε δεν θα μπορούσα αυτή τη στιγμή να πάω. Τα χρήματα είναι ένα μεγάλο κίνητρο. Όταν έχεις μόνο κριτήριο τις οικονομικές απολαβές, ίσως κάνουμε λάθος επιλογές», είπε ο Κώστας Κοκκινάκης.

«Θεωρώ ότι φέτος στο All Star σε εισαγωγικά, το μόνο κίνητρο είναι τα χρήματα. Την αλήθεια λέω. Δεν υπάρχει ούτε το να ζήσεις την εμπειρία, όποιος πάει πρώτη φορά θέλει να ζήσει την εμπειρία. Δεν ζηλεύω. Πας και ξέρεις τι συνθήκες θα συναντήσεις. Ξέρεις ότι θα πεινάσεις, δεν μπορώ να τους ακούω να κλαψουρίζουν ότι πεινάνε. Έχεις ξαναπάει, ξέρεις ότι θα πεινάσεις, δεν αιφνιδιάζεσαι. Θυμάσαι τα λεφτά και θες να ξαναπάς» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Survivor.

Ενώ κλείνοντας ο Κώστας Κοκκινάκης δήλωσε: «Στο Survivor δεν πας να αποδείξεις ότι είσαι καλός αθλητής. Αυτό το αποδεικνύεις έξω. Δεν είναι Ολυμπιάδα, όπως είπε ο Τάκης. Κι εγώ ήμουν αργός στον στίβο μάχης, υπήρχαν αγωνίσματα που δεν χωρούσα να περάσω από τις κατασκευές».