Γιάννης Κότσιρας – Θνητοί Θεοί | Νέο τραγούδι από το soundtrack «Σασμός»

Γιάννης-Κότσιρας-250x250.png

Γιάννης Κότσιρας – «Θνητοί Θεοί»

Μουσική: Νίκος Τερζής
Στίχοι: Γιάννης Κότσιρας

Νέο τραγούδι από το soundtrack «Σασμός»

Ο Γιάννης Κότσιρας ερμηνεύει το «Θνητοί Θεοί», το νέο τραγούδι από το soundtrack «Σασμός», το πιο επιτυχημένο τηλεοπτικό soundtrack των τελευταίων χρόνων, που υπογράφουν ο Νίκος Τερζής στη μουσική και ο Γιάννης Κότσιρας στους στίχους και κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Το «Θνητοί Θεοί» είναι μία γεμάτη συναίσθημα μπαλάντα για τη δύναμη και το αέναο του έρωτα, που ξεχωρίζει από το πρώτο άκουσμα. Το τραγούδι θα μεταφερθεί και στις οθόνες μας, μέσα από ένα ατμοσφαιρικό music video που θα «ανέβει» στο YouTube αυτή την Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου.

Το «Θνητοί Θεοί», που συνοδεύει τον έρωτα του Αστέρη και της Αργυρώς στην επιτυχημένη και καθηλωτική σειρά «Σασμός» του Alpha, είναι το τρίτο τραγούδι που ερμηνεύει ο Γιάννης Κότσιρας στο soundtrack, μετά τα υπερεπιτυχημένα «Σασμός» και «Φως».

Το «Θνητοί Θεοί» δίνει συνέχεια στον νέο κύκλο τραγουδιών του soundtrack «Σασμός», μετά τα «Χαμένη Ζωή» με ερμηνευτή τον Χρήστο Θηβαίο«Το Δωμάτιο Βρίζω» με ερμηνεύτρια την Ελεωνόρα Ζουγανέλη«Πύρινες Καρδιές» με ερμηνευτή τον Δημήτρη Μπάση και «Τα Θαύματα» με ερμηνεύτρια τη Μελίνα Ασλανίδου, που έχουν αγαπηθεί πολύ από το κοινό και ξεχωρίζουν στο ραδιοφωνικό airplay.

Βρείτε το «Θνητοί Θεοί» στα ψηφιακά καταστήματα μουσικής:
https://bfan.link/thnitoi-theoi