Το μήνυμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την παύση των παραστάσεων της «Κυρίας Επιθεώρησης»

Το μήνυμα της Πηνελόπης Αναστασοπούλου για την παύση των παραστάσεων της «Κυρίας Επιθεώρησης»

Αυλαία ρίχνει προσωρινά η θεατρική παράσταση “Κυρία Επιθεώρησή” και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, θέλησε να ευχαριστήσει όλα τα άτομα με τα οποία συνεργάστηκε όλο αυτό το διάστημα αλλά και να εκφράσει την στεναχώρια της που λόγω κορονοϊού η παράσταση αναστέλλεται.

«Κάθε παράσταση είναι μια άλλη ζωή για μένα. Κάθε που ολοκληρώνεται ένα κομμάτι μου πληγώνεται αλλά το κέρδος από την εμπειρία αυτής της σύντομης ζωής είναι τεράστιο. Η “Κυρία Επιθεώρηση” δεν είναι μια ακόμη παράσταση. Εκεί μου δόθηκε η ευκαιρία να κάνω όλα όσα ποθούσα.

Εκεί γνώρισα και έζησα ανθρώπους που μου έδωσαν το δώρο να βλέπω κάθε μέρα από κοντά το ταλέντο τους να ξεδιπλώνεται, να μοιράζεται, να λάμπει! Σήμερα θα γίνει η τελευταία παράσταση.

Η πανδημία και ο τρόπος που αντιμετωπίζεται πολιτικά, δεν επιτρέπει στους καλλιτέχνες και στα επαγγέλματα που σχετίζονται με τη δουλειά μας να δουλεύουν με αξιοπρέπεια. Ούτε σε όλους εσάς να διασκεδάζετε μαζί μας. Μόλις κοπάσει όλο αυτό, θα είμαστε πάλι μαζί… Μην μας ξεχνάτε. Μην ξεχνάτε τη χαρά σας…» έγραψε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου στην λεζάντα του post της.