Το μήνυμα στήριξης της Χριστίνας Παππά στη νύφη της Άννα Μπεζάν μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στα social media

Το μήνυμα στήριξης της Χριστίνας Παππά στη νύφη της Άννα Μπεζάν μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε στα social media

Μια φωτογραφία με το σώμα της τρεις μήνες μετά τη γέννηση της κόρης της, μοιράστηκε με τους followers της η Άννα Μπεζάν.

Ωστόσο, με αφορμή την ανάρτηση αυτή η ηθοποιός δέχθηκε πολλά αρνητικά μηνύματα, με την ίδια να απαντά αποκαλύπτοντας πως πέρασε επιλόχειο κατάθλιψη.

Ενώ για τα αρνητικά σχόλια που δέχθηκε η Άννα Μπεζάν τοποθετήθηκε η Χριστίνα Παππά μέσα από το δικό της Instagram και τόνισε πως η νύφη της είναι μια ηρωίδα.

«Πριν από λίγο μίλησα με την Άννα, την νύφη μου, που τη θεωρώ κόρη μου. Μου είπε πως έκανε μια ανάρτηση με το κορμάκι της και το πώς έχει αδυνατίσει μετά τη γέννηση του παιδιού της. Μου είπε ότι κάποιες γυναίκες της έκαναν άσχημα σχόλια του τύπου “και άλλες γυναίκες περνάνε επιλόχειο και εσένα ο άνδρας σου έχει λεφτά”. Τι σχέση έχουν τα λεφτά με τον αν έχει κάποιος αδυνατίσει.

Το θεωρώ τρελό. Να ξέρετε ότι η Άννα έχει περάσει επιλόχειο και στους γονείς αυτούς συνέβη κάτι πολύ άσχημο, που εύχομαι σε καμία μητέρα να μην συμβεί. Όταν αποφασίσει η Άννα θα το πει μόνη της. Οπότε κλείστε τα στοματά σας! Αυτές τις ημέρες γεννήθηκε ο Χριστός, οπότε πείτε έναν καλό λόγο και αφήστε την κακία να πάει κάτω», λέει η ηθοποιός στο βίντεο.