Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε την ιδιαίτερη ευχή που έκανε στα φετινά της γενέθλια

Η Μαίρη Συνατσάκη αποκάλυψε την ιδιαίτερη ευχή που έκανε στα φετινά της γενέθλια

Ξεχωριστά είναι τα φετινά γενέθλια για την Μαίρη Συνατσάκη, καθώς είναι τα πρώτα που πέρασε ως μαμά.

Μάλιστα, μια μέρα μετά τα 38α γενέθλιά της, η Μαίρη Συνατσάκη μοιράστηκε με τους followers της στο Instagram την τούρτα που έσβησε, έχοντας στο πλευρό της τον Ίαν Στρατή, την νονά του μωρού της, Ντορέττα Παπαδημητρίου και τον καλό της φίλο, Φίλιππο Ιωάννου (Fipster), η οποία φέτος είχε πάνω τα γατάκια της αλλά και το κοριτσάκι της, που την έχει ξετρελάνει.

«Οι ευχές σας… αχ! Είστε ενα αριστούργημα και αληθινά σας ευγνωμονώ. 4 άνθρωποι σε τούτο το σαλόνι καταφέραμε δέκα λεπτά πριν φύγει η μέρα να κόψουμε την τούρτα. Δεν έχω γελάσει περισσότερο σε σβήσιμο κεριών και στα στοριζ μου θα καταλάβετε γιατί και επίσης δεν έχω ξανά τσιρίξει (χαμηλόφωνα) για τούρτα! Τα τελευταία χρόνια την τούρτα μου την ετοιμάζει η @adalivitsanou και μάλιστα πια, δεν της ζητάω καν εγώ τι θέλω να έχει. Παίρνει έμπνευση και δημιουργεί κάτι μοναδικό και ταιριαστό με την ζωή μου. Κάπως έτσι φέτος άνοιξα το κουτί και αντίκρισα αυτήν την ροζ φαντασμαγορία που ονοματίζω “Οι τρεις γάτοι με τα δώρα” και… Το Πιτσίνι. Αυτο είναι λοιπόν. 38! Πιο έτοιμη από ποτέ / Let’s do dis», έγραψε η Μαίρη Συνατσάκη στο post της.

Ενώ στη συνέχεια, η ίδια κοινοποίησε κάποια instastories από τη στιγμή που σβήνει χαμηλόφωνα τα κεράκια της, ενώ αποκάλυψε και την ιδιαίτερη ευχή που έκανε φέτος.

Αυτή δεν ήταν άλλη από το μην έχει το παιδάκι της κολικούς!