Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε ποια εμβόλια κάνουν οι παίκτες του Survivor all Star πριν φύγουν για Άγιο Δομίνικο

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη αποκάλυψε ποια εμβόλια κάνουν οι παίκτες του Survivor all Star πριν φύγουν για Άγιο Δομίνικο

Όπως έχει γίνει γνωστό, για το Survivor All Star ετοιμάζεται η Μαριαλένα Ρουμελιώτη που επιστρέφει στον Άγιο Δομίνικο μετά από 2 περίπου χρόνια.

Μάλιστα όπως έκανε γνωστό, η ίδια τα απαραίτητα εμβόλια πριν φύγει για το reality επιβίωσης, ωστόσο ταλαιπωρείται από τις παρενέργειες και συγκεκριμένα από πυρετό.

Συγκεκριμένα η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κοινοποίησε στο Instagram ένα νέο βίντεο και αποκάλυψε πως τα εμβόλια που κάνουν οι παίκτες του Survivor είναι για την ηπατίτιδα και για τη διφθερίτιδα, ενώ πρόσθεσε πως ακόμα έχει δέκατα.

«Εγώ προσπαθώ να είμαι καλά. Βγήκα έξω και ήρθα κομμωτήριο να κάνω την τελευταία μου θεραπεία, να βάψω και το μαλλάκι μου να έχει το ίδιο χρώμα. Μετά θα πάω να δω τον μπαμπά μου. Βγήκαμε από το νοσοκομείο. Εντάξει όλα καλά. Αύριο πάει Εύβοια για να έρθει η μαμά μου Αθήνα. Πριν έκανε διπλό γύρισμα.

Γενικά εντάξει, λίγη ταλαιπωρία, αλλά το’ χουμε. Μου έχετε στείλει πάρα πολλά μηνύματα για τα περαστικά και σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις ευχές σας, απλά δεν είμαι άρρωστη. Κάναμε δύο εμβόλια για ηπατίτιδα και διφθερίτιδα και αντέδρασε ο οργανισμός μου. Εδώ και δύο μέρες έχω δέκατα, χθες ανέβασα και 38 και έχω ένα συνεχόμενο ρίγος. Δεν μασάμε, προχωράμε», ανέφερε η Μαριαλένα Ρουμελιώτη.