Το απολαυστικό βίντεο της Reese Witherspoon με την μητέρα της

Το απολαυστικό βίντεο της Reese Witherspoon με την μητέρα της

Όπως είναι γνωστό, την Κυριακή 8 Μαΐου είναι η “Γιορτή της μητέρας” και πολλοί είναι οι star του Hollywood που δημοσίευσαν φωτογραφίες στα social media με τις μαμάδες του.

Μάλιστα, το ίδιο έκανε και η Reese Witherspoon, η οποία με αφορμή αυτή την ιδιαίτερη ημέρα δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα video με την μητέρας της.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός  μοιράστηκε με τους followers της ένα απόσπασμα στο οποίο μιλάει με τη μαμά της, Betty, για τις αγαπημένες της ταινίες.

Στο βίντεο η μητέρα της Witherspoon λέει ότι της αρέσει η Jennifer Aniston και η Reese στο “The Morning Show”, αλλά τονίζει ότι υπάρχει πολλή ένταση στη σειρά.

Όταν η κόρη της την ρωτάει ποιος είναι ο αγαπημένος της ρόλος από όσους έχει υποδυθεί, η Betty λέει ότι της άρεσε το “Walk the Line και το Wild” και συμπληρώνει «οι κωμωδίες είναι συμπαθητικές και αστείες. Το Legally Blonde ήταν αστείο».

Τότε η Reese Witherspoon ζήτησε από τη μαμά της να της πει κι άλλες κωμωδίες στις οποίες έχει παίξει, με την Betty να χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο για να τις σκεφτεί: «Πιστεύω ότι είσαι τέλεια στην κωμωδία» είπε και τόνισε ότι πήρε το χιούμορ της από τον θείο της αλλά και την ίδια.

«Χρόνια πολλά σε όλες τις υποστηρικτικές μητέρες εκεί έξω. Σκέφτομαι αυτούς που τους λείπουν οι δικές τους σήμερα» έγραψε η Reese στην λεζάντα του post της.