Ο Θανάσης Ευθυμιάδης απάντησε πρώτη φορά στη Δέσποινα Μοίρου και τις κατηγορίες περί bullying

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης απάντησε πρώτη φορά στη Δέσποινα Μοίρου και τις κατηγορίες περί bullying

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα», μίλησε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων απάντησε για πρώτη φορά στις δηλώσεις της Δέσποινας Μοίρου, η οποία είχε υποστηρίξει, πως στο παρελθόν και συγκεκριμένα όταν πρωταγωνιστούσε στη σειρά «Αρχιπέλαγος», υπέστη bullying από τον Θανάση Ευθυμιάδη.

«Έχω φάει bullying από τον Ευθυμιάδη, όταν όμως το έλεγα, 10 χρόνια πριν, δεν έδιναν σημασία. Το δικό μου δεν ήταν σεξουαλικού τύπου, ήταν ναρκισσιστικού τύπου. Ήθελε να βγω από τα επεισόδια για να μην του πάρουν τη δόξα. Έχασα τη δουλειά μου για 2-3 μήνες, μου έκανε ζημιά επαγγελματικά.

Είχε γίνει το συμβάν με τους Μουσουλμάνους στη Θράκη, όπου φάγαμε ξύλο. Και επειδή ο ίδιος δεν δέχτηκε ξυλοδαρμό, θεώρησε ότι του πήραμε τη δόξα. Αν ισχύει, το ότι έχει ξαναγεννηθεί και έχει κάνει ένα delete σε αυτά που έχει κάνει, με χαροποιεί αυτό πάρα πολύ. Θα του πω εγώ η ίδια μπράβο. Τον έχω συγχωρέσει από τότε. Τώρα είναι της μόδας εδώ» είχε δηλώσει η Δέσποινα Μοίρου.

«Με τη συγκεκριμένη κοπέλα δεν έχουμε παίξει ποτέ μαζί. Απλώς, κάποιοι δημοσιογράφοι που το έβγαλαν λειτούργησαν αντιδεολογικά. Τους είπε κάτι μια κοπέλα και δεν έψαξαν να βρουν τον σκηνοθέτη, τον παραγωγό, όλους τους ηθοποιούς που ήμασταν μαζί στη συγκεκριμένη σειρά και να τους πουν ότι εγώ με αυτή τη κοπέλα δεν είχαμε παίξει ποτέ μαζί. Δεν είχαμε ούτε μια σκηνή μαζί. Δε κοιταχτήκαμε στα μάτια, δε βρεθήκαμε ποτέ μόνοι μας.

Είπε κάτι, δικαίωμά της. Χαίρομαι που ζω σε μια χώρα που ο καθένας μπορεί να λέει την άποψή του. Καλά κάνει. Απλώς η δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ψάχνει αυτό που του λένε. Ο κόσμος έχει απόλυτη αίσθηση μέσα του ποιος λέει αλήθεια, ποιος ψέματα, ποιος έχει ανάγκη να φανεί και ποιος όχι», είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης.