Θύμα διαδικτυακής απάτης και η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το έψαξε το δικηγορικό γραφείο του άντρα μου»

Θύμα διαδικτυακής απάτης και η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Το έψαξε το δικηγορικό γραφείο του άντρα μου»

Με αφορμή τα όσα είπε η Φαίη Σκορδά μέσα από την εκπομπή της “Fay’s Time” την Πέμπτη 21 Μαρίου, για τη διαδικτυακή απάτη σε βάρος της, η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε στο Happy Day πως τους τελευταίους μήνες έχει υπάρξει και η ίδια θύμα απάτης.

«Το τελευταίο εξάμηνο έχω υπάρξει θύμα απάτης με κάτι χάπια αδυνατίσματος. Μου έστειλαν μία δήθεν συζήτηση με τον Νίκο Χατζηνικολάου, που υποτίθεται παροτρύνουμε τον κόσμο να πάρει bitcoin. Μου έστειλε μία φίλη τηλεθεάτρια μία μονταρισμένη συνέντευξή μου, ότι δήθεν τσακώνομαι live στο Happy Day με τον Σάκη Ρουβά και του λέω “πώς εσύ οδηγούσες ένα παλιό αυτοκίνητο;”.

Πράγματα που με λίγη απλή σκέψη, αν γνωρίζεις έναν άνθρωπο τηλεοπτικά, ξέρεις ότι ποτέ δε θα υπήρχε αυτό το πράγμα στην πραγματικότητα. Χρησιμοποιούν την τεχνητή νοημοσύνη, μοντάρουν, αλλά δεν είναι αρκετά ευφυείς ώστε να βρουν ένα πιστευτό σενάριο. Το ότι θα φώναζα εγώ εδώ τον Σάκη Ρουβά που δεν έχει έρθει 10 χρόνια και θα τσακωνόμουν on air…

Τουλάχιστον εγώ έχω εμπλακεί σε κάτι σενάρια, που με μία απλή σκέψη και με διασταύρωση δεδομένων καταλαβαίνεις ότι είναι σενάρια επιστημονικής φαντασίας. Το έψαξε το δικηγορικό γραφείο του άντρα μου, έχω την τύχη να έχω πολύ καλή νομική εκπροσώπηση από τον άντρα μου. Είναι κάτι εταιρίες φαντάσματα όπου με το που φτάνεις εκεί έχουν κλείσει» αποκάλυψε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

https://youtu.be/DZzKJO2r3eg