Θύμα διαδικτυακής απάτης η Σία Κοσιώνη | Το οργισμένο μήνυμα της

Θύμα διαδικτυακής απάτης η Σία Κοσιώνη | Το οργισμένο μήνυμα της

Συχνό φαινόμενο έχει γίνει το τελευταίο διάστημα στα social media να ξεπηδούν ψεύτικοι λογαριασμοί, που χρησιμοποιούν διάσημα πρόσωπα για να αποσπάσουν χρηματικά ποσά.

Ενώ θύμα διαδικτυακής απάτης έπεσε και η Σία Κοσιώνη, από επιτήδειους που προσπάθησαν να εκμεταλλευτούν το όνομά της για να κερδίσουν χρήματα.

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια και δημοσιογράφος έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να προειδοποιήσει τους followers της για μια διαδικτυακή διαφήμιση που χρησιμοποιεί το όνομά της για ένα σκεύασμα αδυνατίσματος.

«ΠΡΟΣΟΧΗ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ!!!
Ενημερώθηκα για μια διαδικτυακή διαφήμιση ενός δήθεν σκευάσματος αδυνατίσματος «W-loss», η οποία όχι μόνο χρησιμοποιεί το όνομα και την εικόνα μου, αλλά και τη φωνή μου -ναι, εκεί έχει φτάσει η τεχνολογία- για να παραπλανήσει.

Προφανώς και δεν έχω καμία σχέση με αυτό και θα προβώ σε κάθε νόμιμη ενέργεια. Αλλά, αυτό που προέχει, είναι να ΜΗΝ τα αγοράσει και κυρίως να ΜΗΝ τα καταναλώσει κανείς. Υπάρχει και σχετική προειδοποίηση του ΕΟΦ», έγραψε η Σία Κοσιώνη στην ανάρτησή της.