Σταματίνα Τσιμτσιλή για “Fay’s Time”: «Ήταν λίγο σαν μνημόσυνο, αυτό με την άδεια καρέκλα»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για "Fay’s Time": «Ήταν λίγο σαν μνημόσυνο, αυτό με την άδεια καρέκλα»

Τις δηλώσεις του Δημήτρη Ουγγαρέζου σχετικά με την εκπομπή “Fay’s Time” της Φαίης Σκορδά που βγήκε κανονικά στον αέρα, ενώ η ίδια απουσιάζει λόγω του θανάτου του πατέρα της, σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από το “Happy Day”.

Μάλιστα, η παρουσιάστρια συμφώνησε με την Δημήτρη Ουγγαρέζο τονίζοντας πως αυτό με την άδεια καρέκλα της Φαίης Σκορδά την βρήκε αντίθετη.

«Είναι ίσως αυτό το αιφνίδιο, που δεν έχεις προετοιμαστεί. Στον ΣΚΑΪ τα ζύγισαν και αποφάσισαν ότι πρέπει να βγει η εκπομπή στον αέρα…Ήταν λίγο σαν μνημόσυνο. Αλλά από τη στιγμή που ο σταθμός για τους δικούς του λόγους, καλώς ή κακώς οι σταθμοί είναι επιχειρήσεις, ότι η εκπομπή πρέπει να βγει, πρέπει να το στήσεις με τέτοιον τρόπο.

Ήταν τόσο έντονη η παρουσία-απουσία της Φαίης, που δημιουργούσε και μια αμηχανία. Θα μπορούσαν να πουν ότι η ψυχή μας, η καρδιά μας, το συναίσθημά μας είναι δίπλα στη Φαίη μας. Από κει και πέρα ο σταθμός πήρε την απόφαση να βγει η εκπομπή, πάμε στη θεματολογία μας, η σκέψη μας μαζί σου. Αυτό με την άδεια καρέκλα και το συναίσθημα το έντονο…», σημείωσε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.