Ο Anthony Hopkins γράφει την αυτοβιογραφία του: «Είναι μια παράξενη διαδικασία»

Ο Anthony Hopkins γράφει την αυτοβιογραφία του: «Είναι μια παράξενη διαδικασία»

Όπως ανακοίνωσε ο Anthony Hopkins, την αυτοβιογραφία του ξεκίνησε να γράφει και πρόσθεσε ότι η σύζυγός του τιμά τη ζωή του με ένα ντοκιμαντέρ.

Μάλιστα, ο Ουαλός ηθοποιός και σκηνοθέτης που έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από για τον ρόλο του Hannibal Lecter στην ταινία «The Silence Of The Lambs» του 1991, περιέγραψε τη συγγραφή της ιστορίας της ζωής του ως «μια παράξενη διαδικασία».

«Γράφω μια βιογραφία. Συνειδητοποίησα πόσο είμαι ευλογημένος με ένα πράγμα. Ίσως είναι ο εγκέφαλος του ηθοποιού. Έχω αρκετά καλή μνήμη» είπε ο Hopkins στο People.

Ενώ η επί 20 χρόνια σύζυγός του, Stella Arroyave ετοιμάζει ένα ντοκιμαντέρ για τον ηθοποιό, ο οποίος κέρδισε ένα Όσκαρ το 1992 για τον ρόλο του κατά συρροή δολοφόνου Hannibal Lecter και το 2021 για την ερμηνεία του στο δράμα «The Father», για έναν άνδρα που είναι αντιμέτωπος με άνοια.

Ο Anthony Hopkins είπε ότι η σύζυγός του έχει «ελευθερία για να καλύψει τα πάντα» και τόνισε «Είναι πολύ μεγάλη ταινία. Δεν ξέρω πότε θα κυκλοφορήσει».

Ωστόσο, ο Hopkins θεωρείται ευρέως ως ένας από τους μεγαλύτερους εν ζωή ηθοποιούς στον κόσμο και στην καριέρα του έχει υποδυθεί μια σειρά ιστορικών προσωπικοτήτων, όπως ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ, Richard Nixon στην ταινία «Nixon» το 1995 και ο καλλιτέχνης Pablo Picasso στην ταινία του 1996 «Surviving Picasso».

Πιο πρόσφατα υποδύθηκε τον Pope Benedict XVI στην ταινία «The Two Popes» του 2019 και τον ιδρυτή της ψυχανάλυσης, Σίγκμουντ Φρόιντ στο δράμα «Freud’s Last Session» του 2023, με πρωταγωνιστή τον Matthew Goode‎‎ ως τον συγγραφέα Κ. Σ. Λιούις.