Θοδωρής Ρουσόπουλος για Μάρα Ζαχαρέα: «Αν δεν την αποσπώ από το να βλέπει Σασμό, τότε συζητάει μαζί μου»

Θοδωρής Ρουσόπουλος για Μάρα Ζαχαρέα: «Αν δεν την αποσπώ από το να βλέπει Σασμό, τότε συζητάει μαζί μου»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα Αργά» και την Αθηναϊδα Νέγκα, βρέθηκε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.

Ο δημοσιογράφος και πολιτικός μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σύζυγό του Μάρα Ζαχαρέα, αλλά και στο μυστικό του γάμου τους που τους βοηθά να είναι τόσα χρόνια παντρεμένοι.

«Εάν βρεθούμε στο σπίτι με τη σύζυγό μου και εάν δεν την αποσπώ από το να βλέπει τον “Σασμό”, τότε συζητάει μαζί μου. Εγώ ξυπνάω πολύ νωρίς το πρωί και πολλές φορές φεύγω και νωρίτερα, συναντιόμαστε πολύ λίγο το πρωί όταν συναντιόμαστε μέσα στη βδομάδα. Αυτό είναι το τέλειο για τα ζευγάρια.

Μου είχε πει κάποια στιγμή ο πατέρας της, ο οποίος έφυγε από τη ζωή πριν λίγους μήνες, κάτι πολύ ωραίο, “ζεις μια ζωή με έναν άνθρωπο και αν είσαι τυχερός, δεν τον μαθαίνεις ποτέ”. Με τη Μάρα, έχουμε μάθει πολύ καλά ο ένας τον άλλο. Ξέρουμε πολύ καλά τι θα πειράξει τον καθένα μας. Προσπαθώ να μην την πειράζω πολύ, το ίδιο και εκείνη. Κάνουμε και οι δυο κάποιες υποχωρήσεις, δεν είμαστε και σε διαρκή τριβή κάθε μέρα. Δεν υπάρχει η καθημερινή επαφή γιατί, στην καθημερινή επαφή οι άνθρωποι θα τσακωθούν ακόμα και για το πιο απλό. Δεν το έχουμε αυτό μέχρι στιγμής» είπε ο Θοδωρής Ρουσόπουλος.