Ελένη Ζιώγα για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Δεν μας έδινε καθόλου την αίσθηση της βίας, ήταν ένας πολύ πράος άνθρωπος»

Ελένη Ζιώγα για Νίκο Σεργιανόπουλο: «Δεν μας έδινε καθόλου την αίσθηση της βίας, ήταν ένας πολύ πράος άνθρωπος»

Συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;», παραχώρησε η Ελένη Ζιώγα.

Η ηθοποιός, στιχουργός και σεναριογράφος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις τηλεοπτικές προτάσεις που της έχουν κάνει κατά καιρούς, τις αναμνήσεις της από τον Νίκο Σεργιανόπουλο, καθώς και σε ένα περιστατικό από την εποχή της επιτυχημένης σειράς του «Alma Libre», στην οποία έγραφε και πρωταγωνιστούσε με τον αξέχαστο ηθοποιό.

«Τις πιο έντονες εκδηλώσεις θαυμασμού από το κοινό τις ζήσαμε στο “Alma Libre”. Υπήρχε μάλιστα ένα κωμικοτραγικό περιστατικό. Είχα τη μητέρα μου στο νοσοκομείο και κάποια στιγμή της τελείωσε ο ορός. Πήγα στις νοσηλεύτριες να τις ζητήσω να τον αλλάξουν και μου είπαν: “Μόνο αν μας πείτε τι θα γίνει αύριο στη σειρά”», είπε η Ελένη Ζιώγα.

Ενώ σχετικά με τη τη συνεργασία της με τον Νίκο Σεργιανόπουλο, η Ελένη Ζιώγα δήλωσε: «Τον αγαπάω ακόμα πάρα πολύ. Μου φαίνεται αδιανόητο ότι έφυγε από τη ζωή με αυτόν τον τρόπο. Δεν μας έδινε καθόλου την αίσθηση της βίας, ήταν ένας πολύ πράος, εσωστρεφής και ευγενής άνθρωπος».

«Μου είχαν προτείνει να κάνω το “Πάμε Πακέτο” και το αρνήθηκα. Τους είπα ότι αν δεχόμουν, δεν θα έκανα τίποτα άλλο από αυτά που πραγματικά θέλω. Δεν μπορούσα να αντέξω το στοιχείο του reality, το ότι έχεις σε χωριστά καμαρίνια δύο ανθρώπους που έχουν να βρεθούν χρόνια ή δεν έχουν βρεθεί ποτέ μεταξύ τους και τους βάζεις να βρεθούν στο πλατό για να δημιουργήσεις τη συγκίνηση, μου φάνηκε λίγο απάνθρωπο», αποκάλυψε η Ελένη Ζιώγα.