Θηρίο για Τάσο Ξιαρχό: “Η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες…”

Θηρίο για Τάσο Ξιαρχό: “Η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες…”

Σάλος έχει δημιουργηθεί τις τελευταίες ώρες στα social media, με αφορμή μια ανάρτηση που έκανε ο Τάσος Ξιαρχό.

Συγκεκριμένα, ο χορογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ένα βίντεο από βραδινή του έξοδο στο οποίο σχολιάζει αρνητικά μια άγνωστη κοπέλα για τα κιλά της και τα ρούχα που φοράει.

Μάλιστα, ο Τάσος έδειξε και το πρόσωπο της κοπέλας χωρίς την άδειά της.

«Όταν ήμουν παιδί, άκουγα ένα πράγμα συνέχεια. Ότι όταν είσαι παχύς, δεν φοράς οριζόντια ρίγα. Κοιτάξτε», ακούγεται να λέει ο Τάσος Ξιαρχό στο βίντεο, ο οποίος έπειτα γυρνάει την κάμερα προς την κοπέλα.

Ενώ ανάμεσα στους ανθρώπους που σχολίασαν το εν λόγω βίντεο του Τάσου ήταν και ο Κώστας Δρακούλας, ο κατά κόσμον Θηρίο.

Συγκεκριμένα το Θηρίο που τα τελευταία χρόνια έχει χάσει αρκετά κιλά έβαλε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία φωτογραφία από το πώς υπήρξε στο παρελθόν και πώς είναι σήμερα.

«Αγαπητέ φίλε, Εσύ που έλεγες πως σε λένε λουγκρ@, αδερφή και πρεζ@κια και αυτό σε ενοχλούσε όσο ήσουν ανώνυμος, τώρα που ξαφνικά σε ξέρει “η μάνα σου” όπως λένε στο χωριό μου, κανείς εσύ κριτική και μάλιστα παράνομη δημοσιοποίηση ενός κοριτσιού, επειδή είναι παχουλή! Εγώ φίλε ήμουν 240 κιλά ΧΟΝΤΡΟΣ και τα κατάφερα αλλά η παχυσαρκία άφησε στο σώμα μου ανεπανόρθωτες αισθητικές βλάβες που όμως φίλε μου δεν με χαλάνε καθόλου!

Ξέρεις γιατί άρεσα στις γυναίκες και τότε αλλά και τώρα που το δέρμα μου έχει κρεμάσει σαν κουρτίνα; Γιατί νιώθω ωραίος και γ@μ@τος και αυτό βλέπουν οι γύρω μας και όχι την εικόνα! Φίλε δεν θα σε βρίσω γιατί εγώ που είμαι και πραγματικά επώνυμος προσπαθώ να είμαι άνθρωπος και θα πω απλά ότι σε λυπάμαι γιατί τα 15 λεπτά δημοσιότητας σε έκαναν να ξεχάσεις το περιθώριο το οποίο βρισκόσουν! Καλή προσγείωση φίλε! #tasosxiarcho #xiarho #τάσοςξιάρχος», έγραψε το Θηρίο στην λεζάντα του post της.