Τα συλλυπητήρια της Ναταλίας Γερμανού στη Φαίη Σκορδά για τον θάνατο του πατέρα της

Τα συλλυπητήρια της Ναταλίας Γερμανού στη Φαίη Σκορδά για τον θάνατο του πατέρα της

Τα συλλυπητήριά της στη Φαίη Σκορδά για τον θάνατο του πατέρα της, θέλει να στείλει και η Ναταλία Γερμανού μέσα από τη  εκπομπή της «Καλύτερα δε γίνεται».

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια στο τέλος της εκπομπής της πήρε τον λόγο και αναφέρθηκε στην παρουσιάστρια, η οποία βιώνει αυτές τις ημέρες τις πιο τραγικές στιγμές της ζωής της.

«Κλείνοντας να στείλουμε όλοι μας ως εκπομπή εδώ την αγάπη μας σε μια συνάδελφο που αγαπάμε πολύ, εκτιμάμε πολύ και η οποία αυτή την εβδομάδα πέρασε μία από τις δυσκολότερες καταστάσεις που μπορεί να βιώσει άνθρωπος. Την απώλεια του γονιού της, την απώλεια του μπαμπά της.

Μιλάω για τη Φαίη Σκορδά. Θέλουμε να της στείλουμε τα συλλυπητήρια μας, την αγάπη μας, μια σφιχτή αγκαλιά. Φαντάσου ότι σε αγκαλιάζουν πέντε άνθρωποι αυτή τη στιγμή Φαίη που σε αγαπάνε και σε σκέφτονται. Σου στέλνουμε όλη μας την αγάπη…Όταν ο αποχωρισμός είναι ξαφνικός, όπως ήταν ο χαμός του μπαμπά της Φαίης, δεν προλαβαίνεις να προετοιμαστείς καθόλου. Δηλαδή σου φεύγει ο άνθρωπός σου μέσα από τα χέρια σου.

Κουράγιο αγάπη μου γλυκιά. Δύναμη! Σε σκεφτόμαστε, Σου στέλνουμε όλη μας την αγάπη. Να είσαι πάντα δυνατή και να το ξεπεράσεις. Να θυμάσαι πάντα χαμογελαστό τον φύλακα άγγελό σου», είπε η Ναταλία Γερμανού.