Μπέττυ Μαγγίρα για “Fay’s Time”: «Μόνο λουλούδι δεν είχαν αφήσει πάνω στην καρέκλα της Φαίης Σκορδά»

Μπέττυ Μαγγίρα για "Fay’s Time": «Μόνο λουλούδι δεν είχαν αφήσει πάνω στην καρέκλα της Φαίης Σκορδά»

Την εκπομπή “Fay’s Time” της Φαίης Σκορδά στον ΣΚΑΪ που βγήκε κανονικά στον αέρα χωρίς εκείνη την εβδομάδα που μας πέρασε εξαιτίας του θανάτου του πατέρα της, αλλά και την κενή της καρέκλα, σχολίασαν και στην εκπομπή «I Love Σουκού».

Μάλιστα, η Μπέττυ Μαγγίρα πήρε τον λόγο και ανέφερε μεταξύ άλλων πως όλο αυτό με την ίδια καρέκλα ήταν λίγο περίεργο.

«Δεν το καταλαβαίνω τέτοιο μένος και οργή επειδή βγήκε η εκπομπή. Για την καρέκλα θα συμφωνήσω, ούτε εμένα μου άρεσε. Αισθητικά ήταν… Μόνο λουλούδι δεν είχαν αφήσει πάνω στην καρέκλα. Ήταν περίεργο, δεν ήταν ωραίο. Από τη στιγμή που ο Λάμπρος ανέλαβε να παρουσιάσει την εκπομπή, ας καθόταν αυτός.

Δεν σημαίνει ότι παίρνει τη θέση της…Είναι και θέμα σκηνοθετικό και πως θα βγει στον αέρα. Πρώτον μια άδεια καρέκλα δεν ήταν ωραία. Έπρεπε να κάτσει ο Λάμπρος. Συνηθίζεται έτσι ο συμπαρουσιαστής να αναλαμβάνει τη θέση του παρουσιαστή σε μία δύσκολη στιγμή όπως αυτή. Γιατί τους έπιασε ο πόνος που βγήκε η εκπομπή;

Δεν το είδα να τους έπιασε όταν “έφυγε” η δική μου μαμά την Κυριακή και την Δευτέρα βγήκαν τα παιδιά στην εκπομπή. Είπε: λάθος, ατόπημα, άβολο, απαράδεκτο ο Ουγγαρέζος. Όταν συνέβη σε εμένα; Όταν η Σίσσυ έχασε τη μαμά της και βγήκε ο Παύλος Σταματόπουλος στη θέση της; Και στην Κατερίνα Καραβάτου βγήκε η Μαρία Ηλιάκη. Γιατί ξαφνικά τώρα; Εμένα συνέβη Κυριακή απόγευμα. Ενημέρωσα την παραγωγή και το κανάλι και θεωρούσα δεδομένο ότι θα βγούνε τα παιδιά.

Αν μου έλεγαν δεν θέλουμε και δεν αισθανόμαστε καλά να βγούμε την πρώτη ημέρα. Είναι, όμως, ένα κανάλι και πρέπει να βάλει πρόγραμμα. Θα μου πεις βάλε μία επανάληψη. Εγώ δεν ένιωσα άβολα γιατί ξέρω ότι το κανάλι είναι μια επιχείρηση και πρέπει να έχει στον αέρα ένα πρόγραμμα» είπε η Μπέττυ Μαγγίρα.