Συγκλονιστική η εξομολόγηση του Cristiano Ronaldo για τον θάνατο του γιου του

Συγκλονιστική η εξομολόγηση του Cristiano Ronaldo για τον θάνατο του γιου του

Συνέντευξη στον Piers Pughe, παραχώρησε ο Cristiano Ronaldo.

Ο ποδοσφαιριστής μεταξύ άλλων αναφέρθηκε για τον θάνατο του νεογέννητου γιου του, ο οποίος πέθανε κατά τον τοκετό στις 18 Απριλίου.

«Ίσως η χειρότερη στιγμή που πέρασα στη ζωή μου από τότε που πέθανε ο πατέρας μου», δήλωσε ο Ronaldo για την τραγωδία που βίωσε η οικογένεια του τον περασμένο Απρίλιο.

«Όταν έχεις ένα παιδί, περιμένεις ότι όλα θα είναι φυσιολογικά και όταν έχεις ένα πρόβλημα είναι δύσκολο. Εγώ και η Τζορτζίνα είχαμε δύσκολες στιγμές. Ήταν πολύ, πολύ δύσκολο να καταλάβω τι συμβαίνει εκείνη την περίοδο της ζωής μου. Το ποδόσφαιρο δεν σταματά, είχαμε πολλές διοργανώσεις. Ήταν ίσως η πιο δύσκολη στιγμή της ζωής μου», εξομολογήθηκε ο Cristiano Ronaldo που αποκάλυψε επίσης ότι κρατάει τις στάχτες του Έιντζελ κοντά σε εκείνες του πατέρα του, σε ένα παρεκκλήσι στο σπίτι του.

Μάλιστα, περιγράφοντας τη στιγμή της ανακοίνωσης των του θανάτου του γιου του στα παιδιά του, ο Cristiano Ronaldo δήλωσε «Τα παιδιά αρχίζουν να λένε “πού είναι το άλλο μωρό, πού είναι το άλλο μωρό;”».

Ωστόσο, ο 37χρονος Πορτογάλος τόνισε πως είπε το δυσάρεστο νέο στον μεγάλο του γιο, μιλώντας του στο δωμάτιο του, αλλά ανέφερε πως η Εύα, ο Ματέο και η Αλάνα Μαρτίνα χρειάστηκαν περισσότερο χρόνο για να επεξεργαστούν την είδηση για τον θάνατο του αδερφού τους.

Ο Ronaldo τους είπε μετά από περίπου μία εβδομάδα ότι ο Έιντζελ πήγε στον παράδεισο, αφού ρώτησαν πού ήταν το μωρό. Πρόσθεσε επίσης ότι η μικρή τους κόρη, Μπέλα, που είναι τώρα έξι μηνών, είναι ένα εντυπωσιακό, όμορφο κορίτσι και είναι πολύ περήφανοι γι’ αυτήν.

Όταν ο Cristiano Ronaldo ρωτήθηκε αν η θλίψη από την απώλεια του παιδιού θα μπορούσε να επιφέρει ανεπανόρθωτη ζημιά στη σχέση του με την Georgina Rodríguez, απάντησε ότι τώρα αισθάνεται «περισσότερη αγάπη για εκείνη».