Σοφία Παυλίδου: «Ήρθε η ώρα να καταλάβει ο κόσμος ότι είχα φάει πάρα πολλή λάσπη»

Σοφία Παυλίδου: «Ήρθε η ώρα να καταλάβει ο κόσμος ότι είχα φάει πάρα πολλή λάσπη»

Στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας», μίλησε η Σοφία Παυλίδου μετά τη δικαστική δικαίωσή της στην αντιδικία με τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Αισθάνομαι πολύ ικανοποιημένη, δικαιωμένη και χαρούμενη με την απόφαση. Ήταν πολύ λυτρωτικό που μετά από 4 χρόνια δικαιώνομαι» είπε η ηθοποιός.

Όσο για την αντίδραση του Μάνου Παπαγιάννη, η Σοφία Παυλίδου είπε: «Δεν ξέρω ποια ήταν η αντίδρασή του και δεν με αφορά» και στη συνέχεια προέτρεψε τη δημοσιογράφο να ρωτήσει τον ηθοποιό για το τι εννοούσε ότι θα υπάρξει δικαίωση στο Εφετείο. Μάλιστα, αρνήθηκε να απαντήσει σε ο,τιδήποτε αφορά στην Αγγελική Δαλιάνη.

«Να σκεφτόταν πριν να πράξει ο κ. Παπαγιάννης» σχολίασε η Σοφία Παυλίδου για την επαγγελματική βλάβη που, όπως είπε έχει υποστεί ο ηθοποιός.

«Ευτυχώς δεν με πτόησε τίποτα, πίστευα στην ελληνική δικαιοσύνη. Ούτε οι μάρτυρές μου πτοήθηκαν γιατί κι αυτοί δέχτηκαν μηνύσεις. Αυτό πρέπει να σκέφτονται και όλα τα θύματα, ότι δεν πρέπει να το βάζουν κάτω. Νιώθω ότι δίνω δύναμη στις γυναίκες που είναι σε δικαστική διαδικασία» κατέληξε η Σοφία Παυλίδου.