Πανηγυρίζει ο Piers Morgan που τα Oscar σνόμπαραν την Margot Robbie και τη Greta Gerwig

Πανηγυρίζει ο Piers Morgan που τα Oscar σνόμπαραν την Margot Robbie και τη Greta Gerwig

Την Τρίτη 23 Ιανουαρίου, ανακοινώθηκαν οι τελικές υποψηφιότητες για τα Βραβεία Όσκαρ 2024.

Μάλιστα, από τη λίστα των υποψηφίων απουσίαζαν τα ονόματα της Margot Robbie για τον ρόλο της ως Barbie αλλά και αυτό της Greta Gerwig που σκηνοθέτησε την ταινία.

Ενώ ο Ryan Gosling διεκδικήσει Oscar Β’ Ανδρικού Ρόλου για τον ρόλο του στην ταινία ως “Ken”.

Ωστόσο, καυστικός και δηκτικός εμφανίστηκε για ακόμα μια φορά ο Piers Morgan μετά την ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων των φετινών Όσκαρ.

Συγκεκριμένα ο Άγγλος ραδιοτηλεοπτικός δημοσιογράφος, που όταν είχε βγει η ταινία στις κινηματογραφικές αίθουσες με άρθρο του στη New York Post την είχε «θάψει» γράφοντας μεταξύ άλλων: «Αν έκανα μια ταινία που να φέρεται στις γυναίκες με τον τρόπο που η Barbie φέρεται στους άνδρες, οι φεμινίστριες θα ήθελαν να με εκτελέσουν», φαίνεται πως περίμενε στη… γωνία μέχρι να ανακοινωθούν οι υποψηφιότητες για να δικαιωθεί.

Έτσι διακωμωδώντας τις Robbie και Gerwig που δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν μια υποψηφιότητα στα φετινά Oscar: «Σνόμπαραν την Γκρέτα και τη Μάργκοτ. Η πατριαρχία γελάει τελευταία».

Επίσης ο Piers Morgan που επισύναψε ένα GIF του Gosling που κλείνει το μάτι στο tweet του, δεν έκρυψε ποτέ την απέχθειά του για την ταινία Barbie, υποστηρίζοντας ότι κοροϊδεύει τους άνδρες.

Να πούμε πως εκτός από τον Ryan Gosling και η America Ferrera θα διεκδικήσει Oscar Β’ γυναικείου ρόλου.