Συγκινεί η εμφάνιση – έκπληξη της Céline Dion στα Grammy 2024 μετά τη διάγνωση με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου

Συγκινεί η εμφάνιση - έκπληξη της Céline Dion στα Grammy 2024 μετά τη διάγνωση με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Crypto.com Arena του Λος Άντζελες, η 66η απονομή των Grammy Awards 2024.

Μάλιστα, ένα από τα highlight της βραδιάς που ξάφνιασε τον κόσμο, ήταν η παρουσία της Céline Dion που πραγματοποίησε μια σπάνια εμφάνιση μετά τη διάγνωση με το Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου.

Συγκεκριμένα, η 55χρονη τραγουδίστρια ανέβηκε στη σκηνή για να παρουσιάσει το τελευταίο βραβείο της βραδιάς και να απονείμει το βραβείο του καλύτερου άλμπουμ της χρονιάς.

Ωστόσο, μόλις η Céline Dion μπήκε στο χώρο, οι παριστάμενοι σηκώθηκαν όρθιοι και ξέσπασαν σε χειροκροτήματα για τη τραγουδίστρια, η οποία ήταν εμφανώς συγκινημένη.

«Σας ευχαριστώ όλους. Σας αγαπώ. Είστε πανέμορφοι. Όταν σας λέω ότι είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, το εννοώ από τα βάθη της καρδιάς μου. Όσοι είναι ευλογημένοι να βρίσκονται στην τελετή των Grammy, δεν θα πρέπει ποτέ να θεωρούν δεδομένη την αγάπη και τη χαρά που φέρνει η μουσική στις ζωές μας και σε όλο τον κόσμο. Και τώρα με μεγάλη χαρά θα παρουσιάσω το Grammy που πριν από 27 χρόνια μου έδωσαν η Νταιάνα Ρος και ο Στινγκ, αυτό για το καλύτερο άλμπουμ της χρονιάς» είπε η Céline Dion.

Ενώ στη συνέχεια ανακοίνωσε πως το Grammy κέρδισε η Taylor Swift με το άλμπουμ της Midnights, γράφοντας έτσι ιστορία, καθώς κέρδισε το βραβείο για 4η φορά σε ηλικία μόλις 34 ετών.