Η Celine Dion επέστρεψε και πόζαρε τόπλες | Όσα είπε για την ασθένειά της

Η Celine Dion επέστρεψε και πόζαρε τόπλες | Όσα είπε για την ασθένειά της

Η Celine Dion μετά την απουσία της λόγω της κατάστασης της υγείας της, επέστρεψε στις επαγγελματικές φωτογραφίσεις και συνεντεύξεις, με μια τολμηρή φωτογράφιση.

Συγκεκριμένα η 55χρονη τραγουδίστρια στη νέα φωτογράφιση που έκανε για την γαλλική Vogue, δεν δίστασε να φωτογραφηθεί topless, φορώντας ένα άσπρο ταγέρ και παντελόνι και καλύπτοντας το επίμαχο σημείο με το χέρι της.

Μάλιστα, η Celine Dion μίλησε για το «Σύνδρομο του Δύσκαμπτου Ανθρώπου» από το οποίο πάσχει και για τη μάχη της με αυτό.

«Είναι ένα σύνδρομο που κάνει ανθρώπους αγάλματα, αφού κλειδώνει τις λειτουργίες τους και δεν μπορούν να περπατήσουν ή να κινηθούν», είπε η Celine Dion στη συνέντευξή της στην Vogue, για την οποία και φωτογραφήθηκε, καθώς η μάχη είναι πολύ δύσκολη καθώς οι μύες της παραλύουν.

Επίσης όπως είπε η Celine Dion, στην αρχή αναρωτιόταν γιατί συνέβη σε αυτήν αυτό, τι λάθος είχε κάνει; «Η ζωή δεν δίνει απαντήσεις, πρέπει απλά να παλέψεις».

Ενώ ανέφερε πως 5 μέρες την εβδομάδα γυμνάζεται και κάνει φυσικοθεραπείες και θεραπείες για τη φωνή.

Όσο για το εάν και πότε θα επιστρέψει στην σκηνή, η Celine Dion απαντά πως δεν υπάρχει ακόμα απάντηση σε αυτό. Παλεύει κάθε μέρα και κοιτάζει κάθε μέρα να βελτιώνεται. «Δεν ξέρω, το σώμα μου θα μου πει» ανέφερε.