Η αργοπορημένη είσοδος της Meryl Streep στα Grammys 2024 δεν πέρασε απαρατήρητη

Η αργοπορημένη είσοδος της Meryl Streep στα Grammys 2024 δεν πέρασε απαρατήρητη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου στο Crypto.com Arena του Λος Άντζελες, η 66η απονομή των Grammy Awards 2024.

Ενώ ένα από τα highlight της βραδιάς ήταν η Late Entrance εμφάνιση της Meryl Streep που επιβεβαίωσε τον κανόνα σε τέτοιες διοργανώσεις τα απρόοπτα είναι πάντα μέσα στο πρόγραμμα.

Συγκεκριμένα η ηθοποιός πραγματοποίησε μία επεισοδιακή είσοδο, αφού όταν ο Trevor Noah ανέφερε ότι η Meryl Streep θα καθόταν δίπλα στον σύζυγο της κόρης της, Grace Gummer, Mark Ronson, εθεάθη να τρέχει προς τη θέση της, προκειμένου να προλάβει να παρακολουθήσει την τελετή.

«Νόμιζες ότι έλεγα ψέματα! Δεν χρειάζεται να μου ζητήσεις συγγνώμη, [Meryl]», είπε ο Noah στη Meryl καθώς εκείνη έφτιαχνε τα πράγματα στη θέση της για να γιορτάσει τη μεγαλύτερη βραδιά της μουσικής.

Να πούμε πως η Οσκαρική ηθοποιός που στο παρελθόν έχει προταθεί για έξι βραβεία Grammy, ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τον Mark Ronson για να απονείμει το βραβείο Record Of The Year, το οποίο κέρδισε η Miley Cyrus με το Flowers.