Στην πρεμιέρα του βιογραφικού της ντοκιμαντέρ η Céline Dion: «Έχω ήδη ξεκινήσει να επιστρέφω» (Βίντεο)

Celine-Dion-250x250.jpg

Στο Alice Tully Hall της Νέας Υόρκης, βρέθηκε η Céline Dion με αφορμή την πρεμιέρα του νέου της ντοκιμαντέρ «I Am: Celine Dion», εν μέσω της μάχης που δίνει με το Σύνδρομο του Δυσκίνητου Ανθρώπου.

Μάλιστα, η τραγουδίστρια εμφανίστηκε συνοδευόμενη από τον 23χρονο γιο της, Rene-Charles Angelil, ενώ μαζί της ήταν και ο σκηνοθέτης του ντοκιμαντέρ της, καθώς και η παραγωγός του Amazon Studio, Jennifer Salke.

Η τραγουδίστρια πόζαρε στους παπαράτσι, χαμογελαστή, ενώ έκανε και δηλώσεις.

«Δεν είναι τόσο εύκολο, αλλά νιώθω πως είναι σαν θεραπεία και συναισθηματικά και σωματικά», ανέφερε η Céline Dion που πόζαρε στους παπαράτσι, χαμογελαστή και στη συνέχεια τόνισε ότι ο λόγος που κάνει εμφανίσεις είναι ότι έχει «ήδη ξεκινήσει να επανέρχεται και να επιστρέφει στα φώτα».

Ενώ κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του ντοκιμαντέρ, η Céline Dion ευχαρίστησε όλους όσους της στάθηκαν κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στα παιδιά της, λέγοντας: «Φυσικά, δεν θα ήμουν εδώ χωρίς την καθημερινή αγάπη και υποστήριξη από τα υπέροχα παιδιά μου. Ευχαριστώ, Ρενέ-Σαρλ. Σε ευχαριστώ, Νέλσον. Ευχαριστώ, Έντι. Σας ευχαριστώ πολύ».