Στο νοσοκομείο o Λάκης Λαζόπουλος μετά από πτώση | “Άνοιξε” το κεφάλι του και έκανε ράμματα

Στο νοσοκομείο o Λάκης Λαζόπουλος μετά από πτώση | "Άνοιξε" το κεφάλι του και έκανε ράμματα

Όπως έγινε γνωστό, σε ιδιωτικό θεραπευτήριο νοσηλεύεται ο Λάκης Λαζόπουλος που έκανε ράμματα μετά από πτώση που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος, πληροφορίες λένε ότι χθες κάποια στιγμή ζαλίστηκε, προφανώς από ορθοστατική υπόταση, έπεσε, χτύπησε το κεφάλι του, μάλιστα το άνοιξε και έκανε κάποια ραμματάκια. Ο μόνος λόγος ανησυχίας είναι το χτύπημα στο κεφάλι, του έγιναν όμως εξετάσεις αξονικές και τα λοιπά και δεν έχει κάτι στο κεφάλι. Ήταν μια απλή ζαλάδα και του ευχόμαστε περαστικά» ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας στην εκπομπή “Το Πρωινό”.

«Νωρίς το πρωί διακομίστηκε εδώ ο Λάκης Λαζόπουλος, ο οποίος είχε ένα λιποθυμικό επεισόδιο. Οι λόγοι που βρίσκεται εδώ, εκτός από ότι χτύπησε το κεφάλι του είναι για να διαπιστωθεί για ποιο λόγο προκλήθηκε αυτό το επεισόδιο. Έχουν γίνει ράμματα και κάποιοι γιατροί παρακολουθούν την κατάσταση του. Αναμένουμε κατά τη διάρκεια της ημέρας να δούμε τι θα συμβεί και αν θα έρθει κάποιος από τον θίασο, γιατί το περιστατικό έγινε μετά το τέλος της παράστασης. Όλος ο θίασος βγήκε σε εστιατόριο, κεντρικό των Αθηνών και το περιστατικό έγινε εκείνη την ώρα.

Λιποθύμησε, ανέκτησε τις αισθήσεις του, ωστόσο ο ίδιος ήρθε με συνοδεία εδώ για να δουν τι έχει συμβεί. Κατά πάσα πιθανότητα η υπόταση ήταν ο λόγος που έχασε τις αισθήσεις του, ωστόσο κάθε λιποθυμικό επεισόδιο πρέπει να εξετάζεται» τόνισε ο Θάνος Βάγιος.

«Πιθανόν ο ξέφρενος χορός του, τον οποίο είδαμε στα social media να ήταν κι ο λόγος πίσω από το λιποθυμικό επεισόδιο», πρόσθεσε ο Γιώργος Λιάγκας.