Λάκης Λαζόπουλος για Γιώργο Νταλάρα: «Από τον τρόπο που μιλάει φαίνεται ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου»

Λάκης Λαζόπουλος για Γιώργο Νταλάρα: «Από τον τρόπο που μιλάει φαίνεται ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου»

Μέσα από το podcast του “Έξω από το στόμα του Λάκη”, ο Λάκης Λαζόπουλος τοποθετήθηκε για τις επίμαχες δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα που προκάλεσαν σφοδρές αντιδράσεις.

«Ο Νταλάρας είναι ένας πάρα πολύ καλός τραγουδιστής και αυτό δεν μπορεί να το αμφισβητήσει κανείς. Από τον τρόπο που μιλάει φαίνεται ότι δεν είναι και ο καλύτερος άνθρωπος του κόσμου. Όσο δε από χιούμορ, δεν διαθέτει καθόλου.

Εγώ άλλωστε, ήμουν μάρτυρας στην περιβόητη δίκη του Τζίμη Πανούση με τον Γιώργο Νταλάρα. Το μόνο καλό που έχει βγει από το στόμα του είναι οι νότες. Αν παραβλέψεις αυτό το κακότροπο ύφος που έχει, θα συμφωνήσω μαζί του στο θέμα των δημοσιογράφων. Μαζεύονται σαν “ύαινες” οι δημοσιογράφοι και θεωρούν πως τα ερωτήματα που έχουν πρέπει να απαντηθούν οποιαδήποτε ώρα θέλουν αυτοί και με τον τρόπο που θέλουν αυτοί.

Επιτρέψτε μου να πω ότι αυτό δεν είναι το απόλυτα σωστό. Όπως στον βιασμό έτσι και στον τηλεβιασμό, όταν ο ερωτώμενος λέει όχι, πρέπει να σταματήσεις. Όταν παρά το όχι, οι δημοσιογράφοι συνεχίζουν, υπάρχει το αδίκημα -που δεν υπάρχει ακόμα- του τηλεβιασμού. Η λογική του ότι επειδή ο δημοσιογράφος παίρνει ένα μεροκάματο είναι υποχρεωμένος ο άλλος να απαντάει σε ό,τι μ@λ@κια τον ρωτήσουν, είναι λάθος», τόνισε ο Λάκης Λαζόπουλος.