Λάκης Λαζόπουλος: «Κυρία Λυμπεράκη σας ενόχλησε που σας είπε ο κύριος Καρβέλας ότι η Βουλή είναι βόθρος»

Λάκης Λαζόπουλος: «Κυρία Λυμπεράκη σας ενόχλησε που σας είπε ο κύριος Καρβέλας ότι η Βουλή είναι βόθρος»

Τη συνέντευξη του Νίκου Καρβέλα στην εκπομπή «Μεγάλη Εικόνα» και τη Νίκη Λυμπεράκη, σχολίασε ο Λάκης Λαζόπουλος μέσα από το podcast του στο NewsBreak.

Μάλιστα, απόσπασμα από αυτό προβλήθηκε στην εκπομπή «Το Πρωινό» και ακούσαμε τον Λάκη Λαζόπουλο να τοποθετείται για όσα έγιναν στην live συνέντευξη.

«Κυρία Λυμπεράκη σας ενόχλησε που σας είπε ο κύριος Καρβέλας ότι η Βουλή είναι βόθρος και θεωρήσατε υποχρέωσή σας, που δεν είναι, να πείτε τη θέση σας. Αυτό που με ανησυχεί σε σας είναι ότι αν σας έλεγε ότι η Βουλή είναι ο ναός της Δημοκρατίας, θα το περνάγατε σαν δεδομένο και θα πηγαίνατε παρακάτω…

Έχετε καταλάβει ότι η τηλεόραση προκαλεί ασφυξία και ότι δεν αφήνετε κανέναν άνθρωπο να μιλήσει; Έχετε καταλάβει ότι πρέπει να υπάρχει νεκρός για να μπορεί κάποιος να μιλήσει; Ότι θα τρελαθεί ο κόσμος; Διάβαζα ότι τα πρωινά τα βλέπουν γύρω στα 200 χιλιάδες άτομα. Αν δεν πληρώνει το κράτος τις σειρές, τα κανάλια θα είχαν βαρέσει διάλυση. Ο λόγος είναι ένας μόνο: λέτε ψέματα», είπε μεταξύ άλλων ο Λάκης Λαζόπουλος.