Σταμάτης Μαλέλης: «Σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ»

Σταμάτης Μαλέλης: «Σκέφτομαι να ξαναπαντρευτώ»

Καλεσμένος στη εκπομπή «Μega Καλημέρα», βρέθηκε ο Σταμάτης Μαλέλης και παραχώρησε μια σπάνια τηλεοπτική συνέντευξη στην Ελεονώρα Μελέτη και στον Κώστα Τσουρό.

Ο δημοσιογράφος μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως είναι ερωτευμένος μετά από αρκετά χρόνια και μίλησε για πρώτη φορά για τη σύντροφό του.

«Μετά από πολλά χρόνια βρήκα τη γυναίκα που νομίζω ότι περνάω τέλεια και μπορώ να πω, επειδή δεν υπάρχει ηλικία στον έρωτα, ότι είμαι ερωτευμένος, περνάω πολύ καλά. Έχω βρει μια σύντροφο εξαιρετική, την καμαρώνω, την αγαπάω και περνάω πολύ καλά. Βεβαίως θα σας τη συστήσω, είναι εκπαιδευτικός.

Ευτυχώς δεν είναι του χώρου. Είμαι πάρα πολύ καλά σε αυτή τη σχέση, έχω βρει τον συμβατό άνθρωπό μου. Ήθελα να βρω μια γυναίκα που να μπορεί να μου προσφέρει, να με κάνει να νιώσω σιγουριά, να αισθανθώ πράγματα, την ανάγκη για δημιουργικότητα και τρυφερότητα. Χωρίς αυτά δεν μπορεί να ζήσει ο άνθρωπος. Είμαστε καιρό μαζί και δεν αποκλείεται να οδηγηθεί και σε γάμο όλο αυτό. Περνάω πάρα πολύ καλά», είπε ο Σταμάτης Μαλέλης.