Σταματίνα Τσιμτσιλή για την απώλεια του πατέρα της: «Μαθαίνεις να μην θεωρείς τίποτα αυτονόητο, τον χάσαμε ξαφνικά σε τροχαίο»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για την απώλεια του πατέρα της: «Μαθαίνεις να μην θεωρείς τίποτα αυτονόητο, τον χάσαμε ξαφνικά σε τροχαίο»

Συνέντευξη στο «Bovary», παραχώρησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων μίλησε για τον ξαφνικό θάνατο του μπαμπά της που την στιγμάτισε πολύ!

«Το θέμα είναι και πώς χάνεις έναν άνθρωπο – η κάθε απώλεια έχει δυσκολίες στο να τη διαχειριστείς. Εμείς χάσαμε τον μπαμπά μας ξαφνικά σε τροχαίο. Κάτι τόσο αιφνίδιο, ακαριαίο δεν σου δίνει τη δυνατότητα να προετοιμαστείς ψυχολογικά, ούτε να πεις κάποια πράγματα που θα ήθελες να είχαν ειπωθεί. Από την άλλη, θα μου πεις τι προτιμάς να βλέπεις έναν άνθρωπο να λιώνει μόνο και μόνο για εγωιστικούς λόγους για να προετοιμαστείς και να του πεις «Μπαμπά σ’ αγαπώ»;

Δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο και ποιο το χειρότερο, όμως, για εμάς, αυτό το τόσο ξαφνικό ήταν πολύ σκληρό. Καλείσαι να προσαρμοστείς σε μια νέα πραγματικότητα που δεν την έχεις επιλέξει και δεν είναι πάντα εύκολο. Εγώ έπρεπε να διαχειριστώ το ξαφνικό και το γεγονός ότι δεν πρόλαβα να του πω κάποια πράγματα. Εννοείται πως μετά από μια τέτοια, ξαφνική απώλεια, σε νεαρή κιόλας ηλικία που ήμουν, μαθαίνεις να εκτιμάς και δεν θεωρείς τίποτα αυτονόητο.

Δυστυχώς, όμως, οι άνθρωποι περνάμε μια δυσκολία και στη συνέχεια, λόγω των ρυθμών της καθημερινότητας, ξεχνάμε. Επειδή κάνω πολλή δουλειά με τον εαυτό μου προσπαθώ όταν με πιάνω να αγχώνομαι για μικρά, ασήμαντα πράγματα να με επαναφέρω στο τώρα και σε αυτά που είναι σημαντικά. Ξέρεις αυτό είναι μια συνεχής μάχη.. Δεν σημαίνει ότι όταν περνάς κάτι δύσκολο μετά καταλαβαίνεις απόλυτα ποιο είναι το νόημα της ζωής και προχωράς» εξομολογήθηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον θάνατο του πατέρα της.