Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Μπορείς να πεις ότι έχει εμμονές, αλλά την ταμπέλα του κακοποιητή δεν τη δέχομαι»

Σταματίνα Τσιμτσιλή για Δημήτρη Παπανώτα: «Μπορείς να πεις ότι έχει εμμονές, αλλά την ταμπέλα του κακοποιητή δεν τη δέχομαι»

Στην κάμερα της εκπομπής «I Love Σου Κου», μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Η παρουσιάστρια μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στον καλό της φίλο και συνεργάτη, Δημήτρη Παπανώτα, τονίζοντας πως δεν αποδέχεται για τον δημοσιογράφο την ταμπέλα «κακοποιητής γυναικών».

«Ο Δημήτρης αυτό που είναι είτε σου αρέσει είτε όχι είναι αυτό που ξέρουμε εδώ και χρόνια. Τι τι είναι το δείχνει εδώ και 10 χρόνια στο Happy Day και άλλα τόσα στις προηγούμενες δουλειές του. Είναι ένας άνθρωπος που έχει μια καθαρότητα στον τρόπο που μιλάει. Αυτό που δεν μπορείς για τον Δημήτρη Παπανώτα είναι ότι στηρίζει έναν άνδρα που κακοποιεί μία γυναίκα. Αυτό δεν μπορείς να το πεις.

Είναι ένας άνθρωπος που πρωτοστάτησε στο MeToo, που πριν χρόνια συμμετείχε ενεργά στην προσπάθεια να προστατευτεί μία γυναίκα που είχε δεχτεί ξυλοδαρμό από τον τότε διάσημο άντρα της. Μπορείς να πεις πολλά για τον Δημήτρη ότι έχει εμμονές, ότι κάποιες φορές μπορεί να είναι εμπαθής, ότι έχει αιχμηρό σχόλιο αλλά την ταμπέλα του κακοποιητή γυναικών δεν την αποδέχομαι», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.