Δώρα Παντέλη: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 15 και ανεξαρτητοποιήθηκα»

Δώρα Παντέλη: «Οι γονείς μου χώρισαν όταν ήμουν 15 και ανεξαρτητοποιήθηκα»

Συνέντευξη στο ΟΚ!, παραχώρησε η Δώρα Παντέλη μαζί με τον νέο της coach στο J2US, Αναστάσιο Ράμμο.

Οι δυο τους μεταξύ άλλων αναφέρθηκαν στα παιδικά τους χρόνια και στις αναμνήσεις που έχουν!

Πώς θυμάστε τα παιδικά σας χρόνια;

Αναστάσιος Ράμμος: Έπαιζα όλη την ώρα, ανεξάντλητα. Ήμουν χαμογελαστός και ήθελα πάντα να κάνω τους γύρω μου να γελάνε. Ταυτόχρονα ήμουν και πολύ ευαίσθητος. Δεν μου άρεσε να βλέπω τον πόνο, την αδικία. Θυμάμαι ότι την πρώτη φορά που είδα παιδί να ζητιανεύει στα φανάρια στενοχωρήθηκα πάρα πολύ.

Δώρα Παντέλη: Οι δικοί μου χώρισαν όταν ήμουν 15. Έχω ζήσει άσχημες καταστάσεις με τσακωμούς. Ήμουν ένα φτωχό παιδί που μεγάλωνε στο Περιστέρι και προσπαθούσα να βιοποριστώ από πολύ μικρή μόνη μου. Πήγαινα στο Λύκειο και δούλευα ως σερβιτόρα. Δεν είχαν χρήματα οι γονείς μου να με σπουδάσουν. Είναι επιτυχία που έχω φτάσει εδώ που έχω φτάσει γιατί δεν είχα το background που θα μπορούσε να με βοηθήσει να ανθίσω.

Πολλοί γύρω μου πίστευαν ότι δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτα στη ζωή μου. Δεν έχει σημασία ποια είναι η αφετηρία μας στη ζωή αλλά αν θέλουμε να πετύχουμε πράγματα στη ζωή μας δουλεύοντας. Το θέμα είναι να ξεπερνάς τις δυσκολίες της ζωής, να αντιμετωπίζεις τα προβλήματά σου και να μη θυματοποιείσαι. Αν μπορούσα να γυρίσω τον χρόνο πίσω, πάλι τα ίδια θα ήθελα να έχω ζήσει, γιατί αυτό που είμαι σήμερα έχει σμιλευτεί από όσα έχω περάσει, εύκολα και δύσκολα.