Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απαντά στις κριτικές που έγιναν για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά που βγήκε στον αέρα χωρίς εκείνη

Ο Λάμπρος Κωνσταντάρας απαντά στις κριτικές που έγιναν για την εκπομπή της Φαίης Σκορδά που βγήκε στον αέρα χωρίς εκείνη

Στην κάμερα της εκπομπής “Breakfast@Star”, μίλησε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας μετά τα σχόλια που έχουν ακουστεί για την άδεια καρέκλα της Φαίης Σκορδά στην εκπομπή “Fay’s Time” μετά τον θάνατο του πατέρα της.

Ο συνεργάτης της παρουσιάστριας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, δεν θέλησε να κάνει κάποιο σχόλιο, ενώ τόνισε πως όλες οι απόψεις είναι αποδεκτές.

«Έχω περάσει και καλύτερα, αλλά καλά. Από σεβασμό και αγάπη στη Φαίη δεν θέλω να επεκταθώ στο πως είναι το κλίμα στην εκπομπή, είναι δύσκολο. Προσπαθούμε να νιώσουμε κοντά σε έναν άνθρωπο δικό μας, ο οποίος είχε μια τεράστια απώλεια. Έχω επικοινωνήσει με τη Φαίη όσο πρέπει νομίζω.

Δεν ξέρω λεπτομέρειες. Δεν θέλω να την απασχολώ με πράγματα που δεν έχουν σημασία. Αυτή τη στιγμή το μόνο που έχει σημασία είναι αυτό που νιώθει η οικογένειά της. Όλα τα άλλα είναι τόσο λίγα και τόσα μικρά. Τι κάνουμε στην εκπομπή… Ποιος έκατσε, ποιος δεν έκατσε. Πότε θα έρθει…

Σεβαστή η γνώμη του οποιουδήποτε. Πάνω από όλα το συναίσθημα της Φαίης, οπότε δεν θα σχολιάσω γνώμες. Σε άλλη περίπτωση θα σου απάνταγα και τα λοιπά. Τώρα νομίζω μπροστά σε αυτό δεν έχει νόημα να το κάνω. Είναι πολύ μικρό να ασχολούμαστε τώρα πώς φάνηκε στους άλλους αν υπήρχε μια κενή καρέκλα.

Κανείς δεν είχε κακή πρόθεση, όλοι αγαπούν τη Φαίη, οπότε ας το τελειώσουμε εδώ. Δεν έχω σχολιάσω κάτι για την ανάρτηση του Βαγγέλη Περρή. Πρέπει να είμαστε αγαπημένοι. Είναι περισσό και αχρείαστο να κρίνουμε», είπε ο Λάμπρος Κωνσταντάρας.